Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Borský Mikuláš - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj pekný, zachovalý, čiastočne podpivničený, 3-izbový rodinný dom vo výbornej, tichej lokalite obce Borský Mikuláš. Dom bol postavený v šesťdesiatych rokoch, neskôr prebehla čiastočná rekonštrukcia (nové plastové okná a vchodové dvere). Dom je v dobrom technickom stave, strecha je sedlová s manzardkou, pochôdzne podkrovie - možnosť dobudovať ďalšiu izbu.
Inžinierske siete: plyn (gamatky), elektrika 230 a 400V (hliník), voda, žumpa
Kúpou je ihneď voľný. Dom sa predáva aj so zariadením, prípadne dohoda.

DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU:
- vstupná chodba so schodiskom
- menšia, praktická kuchyňa
- chodba
- priechodná izba
- veľká spálňa
- pekná obývačka
- komora so vstupom na povalu
- kúpeľňa s vaňou aj so sprchou a s WC
- pivnica

Pozemok je udržiavaný, rovinatý a oplotený, výmera vrátane RD je 825 m². Nachádza sa tu garáž s montážnou jamou, menšia pivnica na zeleninu, letná kuchyňa, dielňa s údiarňou, dreváreň, suché WC, včelín, priestor na chov hospodárskych zvierat a studňa. V zadnej časti pozemku je úžitková záhrada. V časti dvora aj záhrady sú vysadené ovocné stromy.
Parkovanie je bezproblémové, vo dvore aj pred domom.

Tento rodinný dom disponuje veľkým potenciálom, vhodný na trvalé bývanie alebo aj na chalupárčenie. Ponúka novému majiteľovi možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Pri obhliadke som sa cítila v dome veľmi príjemne.

VIZUALIZÁCIA:
Vytvorila som vizualizáciu pôvodnej kúpeľne, nakoľko tá si vyžaduje rekonštrukciu. Zvolila som moderné, elegantné farby a doplnky. V prípade záujmu Vám viem vypracovať kompletnú vizualizáciu domu aj so zmenou dispozície a zariadením.

Obhliadky možné piatok-nedeľa.

Obec Borský Mikuláš je vzdialená od mesta Šaštín-Stráže 5km, od okresného mesta Senica 18km, Malacky 28km, Kúty 11km. V obci je vlaková stanica (Kúty – SenicaTrnava) a autobusová doprava. V obci je kompletná občianska vybavenosť : škôlka, škola, potraviny, zdravotné stredisko, kostol, pošta, posilňovňa, pekáreň, reštaurácia, kvetinárstvo, rôzne služby, rodný dom básnika Jána Hollého,... V okolí sa nachádza pekná príroda vhodná na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, rybolov alebo relax s rodinou.

LOKALITA + STAV DOMU + POZEMOK + CENA = SUPER PONUKA

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma kontaktujte. Teším sa na spoluprácu.
V prípade záujmu Vám rada poradím aj s financovaním tejto nehnuteľnosti.

"Pekný a zachovalý rodinný dom v obľúbenej lokalite s veľkým pozemkom"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60192 emiliapalkovicova[at]haloreality.sk 164000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia