Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Banská Štiavnica, Výskumnícka - Dve romantické nehnuteľnosti obklopené zeleňou v krásnej lokalite Pod Kalváriou - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný rodinný dom spolu s novou prístavbou, ktorá okrem dvojgaráže ponúka aj dve obytné jednotky a tiež možnosť zobytniť aj podkrovie, čiže dá sa využívať ako rekreačný domček. Obidve nehnutelnosti sa nachádzajú na slnečnom upravenom pozemku s J/Z orientáciou a celkovou plochou 1450m² v okrajovej časti historického centra a pamiatkovej zóny Banskej Štiavnice v lukratívnej lokalite Pod Kalváriou, v tichej bočnej uličke. Veľkou výhodou je aj výborný prístup a viaceré možnosti parkovania.

Technické údaje:
obecný vodovod
obecná kanalizácia
elektrina
vykurovanie - elektrické + kotol na splyňovanie dreva
ohrev vody - bojler

RODINNÝ dvojpodlažný dom je z väčšej časti podpivničený a pozostáva z prízemia a 1 nadzemného podlažia.
- kompletná rekonštrukcia exteriéru - zateplená nová fasáda (kolor fasády schválený pamiatkármi), strecha - hliníkový bezúdržbový plech. Na nehnuteľnosti sú dva komíny - jeden z nich je vyvložkovaný a je tu možnosť vytvorenia krbu v obývacej izbe.
- nové oplotenie pozemku z okrasných tvárnic a kovového plotového systému + živý plot zo strieborného smreka
- rekonštrukcia interiéru - EURO okná, keramická dlažba, plávajúce podlahy, výmena radiátorov, výmena elektrických rozvodov, vodovodných potrubí, vyvložkovanie komína, výmena klasického kotla za splyňovací, výmena bojleru, ...
Prízemie dispozícia: vstupná chodba, z ktorej sa dostaneme do obývacej miestnosti, menšej oddychovej miestnosti - kancelárie, priestrannej kuchyne, tretej obytnej izby - spálne a kúpeľne so samostatnou toaletou.
Prízemie disponuje dvomi samostatnými vstupmi, pri každom je miesto na posedenie - teraska, čo umožňuje novému majiteľovi po menších úpravách vytvoriť na prízemí 2 súkromné apartmány, alebo ponechať jeden väčší.
1. podlažie dispozícia: po točitom drevenom schodisku sa dostaneme k trom obytným izbám a samostatnej toalete s umývadlom. Dve izby sú väčšie, z menšej izby sa dá vytvoriť kuchynka a tým pádom aj ďalší apartmán.

Obytný rekreačný domček s dvojgarážou na úrovni prístupovej cesty dispozične pozostáva z dvoch menších jednotiek, ktoré sú tiež vhodné po menších úpravách aj na prenájom, plus ponúka zatiaľ neobývané podkrovie.Táto nehnuteľnosť je nová, tiež zateplená s upravenou fasádou, disponuje krásnou veľkou zastrešenou terasou pred obytnými jednotkami a ďalšou zastrešenou terasou pred vstupom do dvojgaráže - riešený je dvoma garážovými bránami na diaľkové ovládanie. Zastrešené je taktiež schodište po celej dĺžke. Striešky sú pokryté hliníkovým plechom a z vnútornej strany obložené drevom.
Taktiež je tu možnosť zobytnenia podkrovia - zatiaľ je neobývané, ale sú tam dotiahnuté elektrické rozvody.
Okná sú tu plastové - dekor drevo, stierky a maľovky na stenách. Strecha a odkvapy sú tiež z bezúdržbového hliníkového plechu.
Nachádzajú sa tu dve jednotky -
1. obytná izba a kúpeľňa, v ktorej sa nachádza vaňa s vírivkou, sprchový kút, umývadlo a toaleta
2. obytná izba a menšia kuchynka, toaleta, umývadlo

Po celom obvode zeleňou ohraničený, členitý, upravený slnečný pozemok, na ktorom sa nachádzajú tieto nehnuteľnosti disponuje tiež okrasnými aj úžitkovými kríkmi, ovocnými stromami, kvetinami a živým plotom so strieborných smrekov, ktorý vytvára pocit súkromia.
Lokalita, dispozícia a potenciál pozemku a nehnuteľností umožňuje ich využitie na komerčné účely ako penziónu s viacerými samostatnými apartmánmi s terasami a vlastným kúskom záhrady, alebo aj na trvalé bývanie v lone prírody na okraji historického centra Banskej Štiavnice.

Štiavnická Kalvária sa nachádza cca 600 m od nehnuteľností, Beliansky tajch cca 1 km, Botanická záhrada s historickými budovami Baníckej a lesníckej akadémie cca 400 m a odtiaľ sa už cez malebnú Ružovú ulicu s krásnymi výhľadmi dostanete do priameho centra s množstvom historických pamiatok.

Odporúčam obhliadku tejto nehnuteľnosti vzhľadom na jej nádhernú a nezameniteľnú atmosféru.

"Čaro Banskej Štiavnice v nádhernej záhrade"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62262
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
55349 marianagrecova[at]haloreality.sk 349000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62262
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia