Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Banská Bystrica, časť Nový Svet - EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom v Banskej Bystrici, časť Nový Svet. Dom bol postavený pred cca 40 rokmi, prešiel rekonštrukciou a je napojený na nasledovné inžinierske siete: Elektrina, voda. Zastavaná plocha domu je 96 m², úžitková plocha domu je cca 185 m². Celý pozemok má rozlohu 797 m². Dom sa nachádza v okrajovej severnej časti mesta Banská Bystrica – Nový Svet. Celý pozemok je rovinatý, okrem domu sa na ňom nachádzajú aj 2 garáže a udržiavaná záhrada s výhľadom na prírodu.

Dom je dvojpodlažný, postavený je z kvadry a tehál, strecha je plechová. Kúrenie je zabezpečené elektrickými radiátormi a krbom s rozvodmi do každej izby. Ohrev teplej vody zabezpečuje bojler. V dome prebehla rekonštrukcia, ktorá zahŕňa výmenu elektrorozvodov (medené káble), kvalitné plastové okná s dekorom dreva, vstavaný nábytok, plávajúca podlaha, dlažba, stierky, ...

Členenie domu je nasledovné: Do domu sa vstupuje cez predsieň, ktorá je od obytnej časti oddelená dverami. Na prízemí sa nachádza hala s krbom, ktorý slúži aj pre vykurovanie izieb cez rozvody teplého vzduchu. Za halou sa nachádza chodbička, z ktorej sa vchádza do 2 samostatných izieb, kuchyne a kúpeľne s WC. Izba s oknom na juhozápad má aj východ na veľkú terasu. V druhej izbe je na mieru robená veľká vstavaná skriňa. V kúpeľni je vaňa, vetranie a dostatok svetla zabezpečuje okno. V kuchyni je namontovaná zrenovovaná retro piecka. Na poschodie sa vychádza masívnym dreveným schodiskom s dreveným zábradlím, pod ktorým je úložný priestor. Celé schodisko je presvetlené vysokými oknami. Na poschodí sa nachádzajú 3 samostatné izby, špajza, ďalšia kúpeľňa s WC a ďalšia kuchyňa. V jednej izbe je vstavaná skriňa. Izba orientovaná na severovýchod má vstup na lodžiu, presvetlená je oknami z dvoch susediacich stien. V kuchyni je priestranná rohová linka. V kúpeľni sa nachádza rohová vaňa aj sprchovací kút, je tu aj bidet. Aj v tejto kúpeľni je okno. V špajzi je urobený vstup na podkrovie, ktoré slúži ako uskladňovací priestor.

Pred domom sa nachádza menšia predzáhradka, vhodná na výsadbu okrasných kvetín. Na pozemku sú 3 oddychové posedenia: Prvé sa nachádza na terase za domom, druhé je pod stromom a tretie je za garážami – s výhľadom na prírodu a kopce za domom. Celý dom aj vonkajšia časť poskytujú dostatok priestoru na oddych. Záhrada je udržiavaná, rovinatá, v jednej časti je postavený skleník. Parkovanie je možné buď priamo v garáži, alebo na prístupovej cestičke vedľa domu. Odpad je vyriešený septikom, ktorý sa vyváža cca 1 krát za rok. V cene je vstavaný nábytok, ostatné po dohode s majiteľom. Dom je voľný na jar 2018.

Pri vážnom záujme je možná dohoda o cene. Odporúčame obhliadku!

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4680
recenzií od klientov
62241
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
38207 andreasimoncikova[at]haloreality.sk 173000
35000
zazmluvnených klientov
4680
recenzií od klientov
62241
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia