Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Zohor, Železničiarska - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj krásny byt v Zohore. Pôvodný 2-izbový byt je kompletne a kvalitne prerobený s citom pre detaily. Celková výmera je 70,95m², byt 49,38 m², dve loggie o rozlohe 3,35 m² a 3,35 m². K bytu patria aj dve pivnice 3,2 m² a 11,67 m². Byt sa predáva komplet so zariadením. Energetický certifikát nie je vypracovaný.

DISPOZÍCIA BYTU:

Po vstupe cez bezpečnostné dvere značky Adlo vchádzame do bytu. Privíta nás predsieň so vstavanou skriňou s veľkým zrkadlom, lavičkou aj na topánky a stenou s vešiakmi na odloženie kabátov.
Z predsiene je vstup do kúpeľne, samostatného WC, obývačky - tá je priechodná do kuchyne, do chodby do kuchyne a cez kuchyňu do spálne. Vchod na dve samostatné loggie je z obývačky a zo spálne.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Byt má bezpečnostné dvere značky Adlo. Vnútorné dvere sú drevené, hladké do oceľových zárubní, jedny dvere z kuchyne do spálne sú reverzné bezfalcové so skrytým závesom. V celom byte je vinylová podlaha, v kúpeľni a na WC je keramický obklad. Bytové jadro je murované. Ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom, samostatne pre tento byt. Ventilátor v kúpeľni je s hygrostatom – teda s automatickým regulovaním vlhkosti a spúšťaním podľa potreby. Kúrenie je – elektrické, riešené stropnými infrapanelmi. Pre každú miestnosť je samostatný termostat s možnosťou plánovania teplotného režimu. V obývačke je aj elektrický kozub. V byte sú dve rekuperačné jednotky vybavené svetelným a hygrostatickým senzorom. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom so žľabom, práčkou, umývadlom so skrinkou a tu sa nachádza aj elektrický ohrievač vody. Nová prémiová kuchyňa Livanza z Oresi je vybavená spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra, digestor Bosch a samostatne stojaca chladnička s mrazničkou). Okolo kuchynskej linky je keramický obklad z veľkorozmerných keramických blokov. Osvetlenie kuchynskej linky je LED s diaľkovým ovládaním a ovládaním intenzity osvetlenia. Taktiež stropné osvetlenie v obývačke je LED na diaľkové ovládanie intenzity a farby svetla. Na chodbe a v spálni sú veľké rolldory. Spoločné steny so susedmi tj. v obývačke a v spálni sú akusticky odizolované. Taktiež je tu zriadený DSL internetový rozvod s ethernet zásuvkami v obývačke a v spálni. Elektroinštalácia je komplet nová, s prúdovými chráničmi.
Mesačné náklady na bývanie sú: cca 160,-€

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom je z tehly. Nachádza sa tu 6 bytov a 4 garáže. Je zateplený. Vchod do bytového domu je nový a udržiavaný v čistote. Taktiež celý bytový dom je v dobrej kondícii. Pri dome sa nachádza dostatok parkovacích miest.

LOKALITA:

V obci Zohor je všetka potrebná občianska vybavenosť, a to škola, škôlka, potraviny, lekáreň, pošta, detský lekár, viac obchodíkov, reštaurácie, športoviská ( vonkajšie aj kryté ). Zohor sa v poslednom čase stáva vyhľadávanou a rozrastajúcou sa obcou s výbornou dostupnosťou do Bratislavy, či už osobnou dopravou po diaľnici D2 alebo vlakom, autobusom.

VÝHODY:

- bez ďalších investícií- vhodný aj na prenájom
- bezproblémové parkovanie
- rýchla dostupnosť autom na diaľnicu a tiež vlakom smer BA alebo Malacky
- skvelá občianska vybavenosť
- les v blízkosti, turistika, cykloturistika

"Krásny byt, ktorý si zamilujete. "
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62099 adriankiripolsky[at]haloreality.sk 132900
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia