Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, trojizbový byt Žiar nad Hronom, Etapa - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

145 000 €
10 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj veľký 3 izbový byt v tichej lokalite v Žiari nad Hronom, v blízkosti Sociálnej poisťovne a mestskej plavárne. Podlahová plocha bytu je 76,22 m². Nachádza sa v panelákovom zateplenom bytovom dome, poschodie 0/3, bez výťahu.
V cene nie je zahrnutá cena za spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom.

DISPOZÍCIA:

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, zo samostatného šatníka, z obývacej izby, zo spálne, z detskej izby, z kuchyne, z murovanej kúpeľne a zo samostatnej toalety. Vstupná chodba rozdeľuje obytné miestnosti na nepriechodzie izby. Oproti vstupu sa nachádza obývacia izba s juhozápadnou orientáciou. Po pravej strane vstupnej chodby sa nachádza spálňa s detskou izbou s príjemnou severovýchodnou orientáciou a po ľavej strane sa nachádza kuchyňa robená na mieru so vstavanými spotrebičmi. V chodbičke pred vstupom do kuchyne po jej ľavej strane sa nachádza výklenok s práčkou a sušičkou a posuvnými dverami sa vchádza do samostatnej murovanej kúpeľne so sprchovacím kútom, s umývadlom, zrkadlom a zo skriniek. Vo vstupnej chodbe si majitelia vytvorili samostatný šatník. Vstup na toaletu s umývadielkom a skrinkou je priamo zo vstupnej chodby. K bytu prislúcha vyhradený spoločný priestor v suteréne bytového domu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Byt prešiel v r. 2021 kompletnou rekonštrukciou pozostávajúcej vo výmene elektroinštalácie v celom byte a z rekonštrukcie kuchyne, kúpeľne, toalety a dobudovanie šatníka, bezpečnostné dvere. V kuchyni je nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, ako elektrická varná doska, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, americká dvojkrídlová chladnička a dres. V izbách sú plávajúce podlahy a nové stierky. Na chodbe, v šatníku a v kuchyni je keramická dlažba. Podlahové kúrenie je v chodbičke a v kúpeľni. V kúpeľni je zabudované rádio s reproduktormi. V celom byte sú nové stierky. V spálni sa nachádza vstavaná skriňa. Byt je vybavený zabezpečovacím systémom Jablotron.

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom disponuje 1 hliníkovými vchodovými dverami situovanými od cesty a sú vybavené elektrickým vrátnikom. Bytový dom prešiel v interiéri a v exteriéri rekonštrukciou, boli vymenené plastové okná na schodisku a v spoločných priestoroch, bytový dom je zateplený, nová strecha, v spoločných priestoroch bola vymenená elektroinštalácia, nové podlahy, stierky a bol zateplený strop v suteréne.

VÝHODY:

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a predáva sa so zariadením (s nábytkom vyrobeným na mieru aj so spotrebičmi).
Byt je príjemný, útulný, tichý a slnečný.
Veľkou výhodou je príjemné prostredie a bezproblémové parkovanie.
Skvelá orientácia na dve svetové strany – kuchyňa a obývacia izba sú orientované na severovýchod do tichého dvora, spálňa, detská izba sú orientované na juhozápad do ulice.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Mesačné náklady pre štvorčlennú rodinu sú 300 €/mesiac + 45 € elektrina.

LOKALITA:

Výborná lokalita v Žiari nad Hronom. Kompletná občianska vybavenosť v dosahu 5 minút peši - škola, škôlka, obchody (Jednota, Lidl, Kaufland, Tesco), reštaurácie, úrady, banky, ihriská, nemocnica, kostol, plaváreň, pošta.

NÁZOR MAKLÉRA:

Moderne zrekonštruovaný a zariadený bytík, ihneď voľný k nasťahovaniu.
Bezproblémové parkovanie na parkovisku z boku bytového domu.
Byt je bez tiarch.
Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou.

"Priestranný, novozrekonštruovaný, zariadený byt, ihneď voľný k bývaniu"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63156 anezkacurillova[at]haloreality.sk 135000
35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia