Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, trojizbový byt Žiar nad Hronom, Centrum II - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 3-izbový byt s lodžiou v Žiari nad Hronom vo vyhľadávanej a obľúbenej lokalite.
Byt sa nachádza v zateplenom panelovom bytovom dome, s výťahom na 5/10 poschodí. Podlahová plocha bytu má výmeru 69,78 m². K bytu patrí látková pivnica cca. 1,2m².
Má príjemnú severo - južnú orientáciu.
Parkovanie verejné blízko cez cestu na parkovisku pred bytovým domom.
Celkové náklady vrátane elektriny, plynu sú približne 225 €/mesiac pre 1 osobu.
V cene nehnuteľnosti ja zahrnutá aj cena za spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom.
Energetický certifikát nebol predložený.

DISPOZÍCIA:

Byt sa predáva so zariadením, ale je to na dohode s majiteľom (majiteľ by chcel veľkú časť zariadenia ponechať v byte).
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, z kuchyne, z troch samostatných izieb, zo samostatnej kúpeľne s vaňou a samostatnou toaletou. Zo vstupnej chodby sa po pravej strane popri výklenku s chladničkou prechádza do otvorenej obývacej izby opatrenej posuvnými dverami, po ľavej strane sa nachádza útulná spálňa. Priestor vstupnej chodby je priestranný. Prechodom cez vstupnú chodbu sa chodbičkou po pravej strane dostaneme do priestrannej kuchyne, súčasťou ktorej je kuchynská linka s vyššími skrinkami, čo vytvára dostatočný priestor na uskladnenie kuchynského náradia, plynový sporák s elektrickou rúrou, digestor, kuchynský dres a rohový priestor na stolovanie. Z kuchyne je výstup na lódžiu situovanú do dvora s príjemnou južnou orientáciou. Chodbičkou popri pôvodnému bytové jadru so samostatnou kúpeľňou aj toaletou sa prechádza do detskej izby.
VYBAVENIE A ZARIADENIE:
Byt dávnejšie prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola zrekonštruovaná obývacia izba - drevená podlaha a v stene vytvorené poličky namiesto nábytkovej obývacej steny, v kuchyni bola vymenená kuchynská linka, okná boli vymenené za plastové so žalúziami. Podlahy na chodbe a v kuchyni sú laminátové. V spálni a v detskej izbe je na podlahe linoleum. Detská izba má na stenách obklad s dekorom dreva.
Bytový dom je zo zateplenej železobetónovej konštrukcie s panelovou výplňou, bytový dom
má 2 vstupné vchodové dvere od cesty a z dvora, dvere od dvora sú vybavené elektrickým vrátnikom. Bytový dom prešiel rekonštrukciou v exteriéri: zateplenie bytového domu, vymenená strecha, plastové okná na schodišti.

LOKALITA:

V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - základná škola, materská škola,
ihriská, mestský úrad, nemocnica, lekáreň, pošta, kostol, potraviny, nákupné centrá Billa, Jednota, reštaurácie, banky, autobusová stanica,....

VÝHODY:

Na tejto nehnuteľnosti si cením hlavne nepriechodzie izby, kvôli väčšej rozlohe jeho celkovú vzdušnosť, svetlosť a kuchyňu prepojenú s lodžiou orientovanú na juh.
Útulný, dobre dispozične riešený slnečný byt vo vyhľadávanej lokalite Centrum II, nachádzajúci sa blízko autobusového nástupišťa.
Byt je vhodný na bývanie pre všetky vekové skupiny, alebo aj ako investícia.
Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

"Priestranný, slnečný a dispozične dobre riešený byt s lódžiou"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62468
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62077 anezkacurillova[at]haloreality.sk 97500
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62468
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia