Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, garsónka Žiar nad Hronom, Etapa - IBA U NÁS

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj garsónku s lódžiou a pivnicou po prvotriednej kompletnej rekonštrukcii na Sládkovičovej ulici v Žiari nad Hronom. Podlahová plocha garsónky je 22,47 m², vstupný priestor do garsónky s oknom o rozlohe cca. 5,3 m² je v dlhodobom podnájme a prislúcha ku garsónke, teda rozlohou je to skoro, ako 1 izbový byt. Nachádza sa na 2/10 poschodí, s dvoma novými výťahmi. Bytový dom sa nachádza v susedstve so Sociálnou poisťovňou.

DISPOZÍCIA:

Do garsónky sa vchádza dvoma vchodovými bezpečnostnými dverami, najprv sa vchádza do väčšej vstupnej chodby s oknom (ktorú je možné využívať aj ako obytnú miestnosť), následne sa druhými bezpečnostnými dverami vchádza do chodbičky, po pravej strane sa nachádza kúpeľňa s toaletou a následne sa z chodbičky prechádza do obytnej miestnosti garsónky spojenou s kuchynským kútikom, s výbornou juho - východnou orientáciou. Ku garsónke prislúcha aj murovaná pivnica, nachádzajúca sa na 2.poschodí.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Garsónka je nadštardardne, na komplet zrekonštruovaná od podlahy až po strop. Kompletná rekonštrukcia pozostávala vo:
- výmene elektroinštalácie v celom priestore garsónky, dobudované zásuvky a vypínače tak, aby v každom priestore úžitkovej plochy garsónky boli novému majiteľovi k dispozícii,
- z rekonštrukcie kuchynského kútika - nová kuchynská linka Decodom s dvierkami v bielom lesku a korpusom z duba, so vstavanými spotrebičmi ladených do čiernych farieb - elektrická rúra, elektrická varná doska, digestor, nový drez s vodovodnou pákovou batériou, za kuchynskou linkou reliéfovaný obklad v hnedej farby,
- nové rozvody vody v kuchynskom kútiku, v kúpeľni aj na toalete,
- z výmeny kúpeľňového jadra a vymurovania stien kúpeľne a toalety,
- nové vybavenie kúpeľne pozostávajúce z murovaného sprchovacieho kúta so sklenenými zásuvnými dverami s rámom v čiernej farbe, čierne pákové batérie, z kúpeľňového umývadla so skrinkou, zrkadlom a lampičkou a po ľavej strane kúpeľne sa nachádza priestor na umiestnenie práčky s vrchnou policou z keramického obkladu, po pravej strane toalety sú keramickým obkladom vytvorené poličky s podsvietením, dvojfarebná kombinácia keramického obkladu - reliéfovaný hnedý obklad na podlahe so svetlým mramorovým obkladom,- jednotná keramická hnedá reliéfovaná podlaha v chodbičke aj v kúpeľni
- v obytnej miestnosti nová plávajúca podlaha v odtieni prírodný dub, vo vstupnej chodbe nová keramická dlažba,
- v celej garsónke odstránená pôvodná stierka a aplikovaná nová stierka, steny maľované na bielo,
- znížené stropy v celej garsónke s jednotným osvetlením,
- ovložkovanie zárubní s novými interiérovými dverami v jednotnom svetlom odtieni duba
- vo výmene žalúzií a protihmyzových sieťok,
- nové bezpečnostné dvere v bledom odtieni duba,
- lódžia má novú keramickú podlahu, vystierkovaná a vymaľovaná bielou farbou.

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom disponuje 1 hliníkovými vchodovými dverami a 2 výťahmi, schránky sú umiestnené vo vstupnej chodbe bytového domu.
Bytový dom postupne prechádza rekonštrukciou - je vymurované schodiskové presklenie zo strany interiéru.

VÝHODY:

Novému majiteľovi poskytujeme možnosť nasťahovať sa do nadštandardne na komplet zrekonštruovanej garsónky, na ktorú boli použité kvalitné a moderné materiály pod kvalifikovaným dozorom.
Bývanie v garsónke, v ktorom ešte po rekonštrukcii nikto nebýval.
Výhodou je rozloha garsónky s veľkou lodžiou a murovanou pivnicou na 2. poschodí a je za primeranú cenu, vzhľadom na rozsah rekonštrukcie.

LOKALITA:

Dobrá lokalita, v blízkosti centra mesta. Kompletná občianska vybavenosť v dosahu 5 - 10 minút peši - škola, škôlka, nemocnica, obchody (Jednota, Lidl, Kaufland, Tesco), reštaurácie, úrady, banky, ihriská, kostol, plaváreň, pošta.

NÁZOR MAKLÉRA:

Veľkometrážna garsónka s lódžiou a pivnicou. Bezbariérový vstup do vchodu bytového domu s dvoma výťahmi.
Garsónka je ladená do prírodných farieb, je priestranná a ihneď voľná k nasťahovaniu, bez nutných ďalších nákladov. V celej garsónke sú použité veľmi kvalitné materiály, so zmyslom pre detail a praktickosť použitia a kvalitná pracovná sila.
Garsónka je bez tiarch.
Lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou.

"Nadštandardne prevedená rekonštrukcia, ihneď voľná k nasťahovaniu"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62466
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63574 anezkacurillova[at]haloreality.sk 39990
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62466
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia