Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, rodinný dom Závod - IBA U NÁS

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj krásny, útulný, čiastočne zrekonštruovaný, trojizbový rodinný dom blízko centra, no zároveň v tichej lokalite obce Závod.

DISPOZÍCIA:

- vstupná chodba
- pekná kuchyňa
- menšia priechodná obývačka
- veľká detská izba
- útulná spálňa
- kúpeľňa s vaňou a s WC
- technická miestnosť/šatník
- povala so samostatným vstupom z dvora
- veľká krytá terasa
(dom má dva samostatné vchody)

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou: zateplenie obvodového plášťa bez fasádnej úpravy (nový majiteľ si ju môže zvoliť podľa seba), nová strešná krytina - plech a časť krovu, drevené a plastové okná, dlažba a plávajúca podlaha v celom dome a nová kúpeľňa.
Inžinierske siete: elektrika, voda, kanalizácia. Plynová prípojka sa nachádza pred domom.
Vykurovanie je riešené prostredníctvom dvoch krbových kachlí.
Dom sa predáva čiastočne zariadený.

POZEMOK:

Je menší, rovinatý, oplotený pozemok vo výmere 255 m². Na pozemku sa nachádza menšia kôlňa a sklad. Parkovanie - pred domom aj vo dvore.

VÝHODY:

- dobrá lokalita
- čiastočná rekonštrukcia
- menší pozemok (pre tých čo nepotrebujú veľkú záhradu)
- nízka cena

MESAČNÉ NÁKLADY:

do 100,- Eur (4 osoby)

LOKALITA:

Obec Závod má kompletnú občiansku vybavenosť: základná škola s materskou školou, detský lekár, všeobecný lekár, zubár, lekáreň, pošta, supermarket, potraviny, služby, reštaurácia, cukráreň,... Dostupnosť do okolitých obcí a miest je bezproblémová (Malacky - 14km, Bratislava - 51km). V okolí obce je pekná príroda, čo ponúka možnosti turistiky, cykloturistiky, hubárčenia či rybolovu.

NÁZOR MAKLÉRA:

Dom prešiel vydarenou rekonštrukciou a sú zachované pekné, drevené konštrukčné prvky. Zariadenie len dotvára celkový príjemný dojem a pocit domova. Dispozícia je riešená podľa potrieb súčasných majiteľov, ale je možné si ju prispôsobiť. Tento dom je vhodný ako miesto relaxu, na útek z mesta alebo ako bývanie pre pár či menšiu rodinku.

VIZUALIZÁCIA: Najväčšia miestnosť v dome je momentálne využívaná ako spoločná detská izba pre dve deti. Vo vizualizácii som priestor riešila ako veľkú obývačku v jemnom, prírodnom prevedení.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma kontaktujte. Teším sa na spoluprácu...
V prípade potreby Vám rada pomôžem s hypotékou...

"Pekná chalupa alebo útulný domček v obci Závod"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62472 emiliapalkovicova[at]haloreality.sk 115000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia