Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, penzión Vysoké Tatry, Nový Smokovec - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 1/2 dvojpodlažnej budovy s dvoma apartmánmi vo Vysokých Tatrách v Novom Smokovci zapísanú na samostatnom liste vlastníctva s jedným vlastníkom.

V budove sa nachádzajú celkom 4 komfortné apartmány - dva na prízemí a dva na 1. poschodí. Budova má spoločný vstup, vstupnú halu, schodisko na poschodie. Budova je napojená na všetky inžinierske siete - vodovod, kanalizácia, plyn, elektrina, satelit. Apartmány sú vykurované plynovým kotlom umiestnením v budove. Kolaudácia budovy bola v roku 2007 . Parkovanie pre 2 automobily pred budovou na parkovisku .

Prízemný apartmán pozostáva z dvoch spálni , obývacej izby s malou kuchynkou, kúpelňa a wc. Plocha apartmánu je 70 m² plus skladovací priestor na chodbe. Prízemný apartmán je bezbariérový, možnosť využitia aj pre telesne postihnutých občanov.

Podkrovný apartmán pozostáva z dvoch spálni , obývacej izby s malou kuchynkou, kúpelňa s wc. Plocha apartmánu je 70 m² s malým balkónom a skladovacím priestorom na chodbe..

Apartmány sa predávajú komplet zariadené s nábytkom a vybavením - televízor , kuchynka s chladničkou, mikrovlnkou. Sú udržiavané, okamžite k nasťahovaniu alebo využitia k prenajímaniu. V prípade záujmu je možnosť odkúpenia samostatne jednotlivé apartmány.

Osobne doporučujem, výhodná investícia .

Tiché prostredie , všade na skok - turistické trasy Vysokých Tatier, bicyklovanie, lyžovanie - Starý Smokovec, Tatranská Lomnica, Štrbské pleso.
Nový Smokovec a kúpele patria k najznámejším klimatickým kúpeľom na Slovensku. Sú situované v Tatranskom národnom parku (TANAP), pod Slavkovským štítom, v nadmorskej výške 1018 m.n.m. Základy kúpeľníctva v oblasti Smokovcov položil už v roku 1797 gróf Csáky a nové moderné klimatické kúpele v samotnom Novom Smokovci otvoril v roku 1876 MUDr. Mikuláš Szontagh.




Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
47447 dusandrozda[at]haloreality.sk 329600
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia