Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, chalupa Veľké Pole - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj murovanú chalupu na krásnom tichom mieste v lese v katastri obce Veľké Pole. Chalupa stojí na pozemku s výmerou 412 m², je obklopená stromami, na hranici pozemku je veľká lipa. Prístup je najskôr po asfaltovej ceste, posledných 450 m je nespevnená cesta vysypaná štrkom, zjazdná osobným autom.

DISPOZÍCIA:

Na prízemí je vstupná chodba, kúpeľňa s WC a spoločenská miestnosť 25 m². V podkroví sú 2 spálne, väčšia 24 m² a menšia 9 m². Do podkrovia sa vychádza vnútorným dreveným schodiskom. Za chalupou je prestrešená terasa, na ktorej je stôl a lavice z dubového dreva. Časť budovy (cca 1/3) je podpivničená.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Chalupa je v pôvodnom, ale zachovalom stave. Je murovaná z tvárnic, strecha je sedlová, pokrytá plechom. Je pripojená na elektrinu 400V, má vlastnú vŕtanú studňu hlbokú 22m, odpad je riešený žumpou. Vykurovanie je lokálne, drevom.


VÝHODY:

- tiché miesto priamo v lese, v susedstve len jedna ďalšia chalupa, ideálne miesto na oddych v prírode
- dostatok obytného priestoru- veľká spoločenská miestnosť a v podkroví dve spálne
- terasa priamo pri chalupe, pri terase pripravené ohnisko


LOKALITA:

Veľké Pole je obec na rozhraní Trenčianskeho a Banskobystrického kraja. Chalupa sa nachádza v lokalite Čierny štál, čo je skupina 5 domov, susedný dom je vzdialený 30 m a ďalšie tri domy sú vo vzdialenosti cca 150 m. V okolí sú lesy a lúky s peknými výhľadmi. Miesto je ideálne na letnú aj zimnú turistiku, rybolov, lyžovanie, cyklistiku, jazdu na koni, hubárčenie.


"Chalupa na krásnom mieste v lese"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62794 lubossutka[at]haloreality.sk 65000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia