Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Vavrišovo, Tatranská - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj dvojpodlažný rodinný dom v OV, v čiastočne zrekonštruovanom stave, s hospodárskou budovou a dvoma garážami vo vyhľadávanej lokalite malebnej obce Vavrišovo. Dom sa nachádza mimo hlavný ťah v tichej lokalite a prislúcha k nemu slnečný rovinatý pozemok o celkovej výmere 817 m².

Dom je po čiastočnej rekonštrukcii, vhodný na okamžité bývanie/rekreáciu. Konkrétne bola:
- V roku 2006 rekonštruovaná strecha – menené bolo komplet latovanie a založená plechová krytina od spoločnosti LINDAB
- V roku 2007 vymenené plastové okná s dvojsklom
- V roku 2008 nová elektroinštalácia v medi
- V roku 2011 vymenené kotle na plyn (PROTHERM) a tuhé palivo (VIADRUS), plynový bojler na ohrev vody (QUDRIGA)
- Od roku 2015 boli urobené nové stierky na I. podlaží, položené nové podlahy
- V roku 2017 bol vyvložkovaný komín na tuhé palivo

Dispozícia:
Rodinný dom má dva samostatné vchody. Hlavný vchod je na medziposchodí so zádverím odkiaľ je prístup na schodisko, ktoré prepája prízemie a prvé poschodie.

Na prízemí sa nachádza špajz a predsieň, z ktorej je vstup do obývacej časti skladajúcej sa z chodby, kuchyne a dvoch nepriechodných obytných miestností, ďalej sa tam nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom a s toaletou, priestranná kotolňa s dvoma kotlami na tuhé palivo a plyn a plynový bojler na ohrev vody.

Na 1. poschodí sa nachádza priestranná chodba, z ktorej je vstup do kuchyne, do 3 obytných nepriechodných miestností, do kúpeľne so sprchovým kútom, toaletou a do špajze. Nachádza sa tu aj schodisko do podkrovia s manzartkou.

Podlahy v dome sú betónové, na podlahách sú v izbách plávajúca podlaha, lakované OSB dosky a drevená palubovka. V kúpeľniach a v predsieni je dlažba. Okná sú plastové, dvojsklo. Kúrenie je ústredné a zabezpečené kotlom na plyn a druhým kotlom na tuhé palivo. Radiátory sú plechové rebrové , niektoré sú od roku 2015 vymenené za panelové. Strecha je sedlová pokrytá plechovou krytinou, bez zateplenia. Dom sa predáva so zariadením alebo podľa dohody. Ak bude požiadavka kúpiť dom bez zariadenia (postele, skrine, a pod..) tak DOHODA NA CENE JE MOŽNÁ.


Na pozemku sa nachádza hospodárska budova spojená s domom prístavbou a samostatná garáž.

VÝHODY:

Dve garáže, Dvojgeneračný dom, dva samostatné vchody, slnečný rovinatý pozemok, atraktívna tichá lokalita, 15 km od lyžiarskeho strediska Jasná -Chopok sever, vynikajúca dostupnosť do Vysokých Tatier, Blízkosť diaľnice D1 2 km, vynikajúca dostupnosť do okresného mesta Liptovský Mikuláš, 15 km od aquaparku Tatralandia.

- Možnosť turistiky (Západné a Nízke Tatry), cykloturistiky, splavovanie dravej rieky Belá, v zime bežky a lyže
- úžasný priamy výhľad na majestátny vrch Kriváň, nádherný severozápadný pohľad naturistami vyhľadávaný vrch Baranec

"Dom na slnečnom pozemku v tichej lokalite. Ideálny na bývanie aj relax."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
56939 marianhlavna[at]haloreality.sk 239000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia