Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Turová - EXKLUZÍVNE HALO REALITY - REZERVOVANÉ!

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj novostavbu 4-izbového rodinného domu v obci Turová. Dom je vo výstavbe, skolaudovaný bude najneskôr do novembra 2017 - predávať sa bude už ako dokončená kompletná stavba (bez zariadenia, t. j. bez dlažby a bez sanity). Pri odovzdaní bude funkčné kúrenie, rozvody vody (so záslepkami), elektrorozvody a bodové osvetlenie v spodnej časti. Rozloha domu je 126 m² a je postavený na pozemku s veľkosťou cca 500 m². Nachádza sa v tichej okrajovej časti obce, mimo hlavnej cesty. Jedná sa o posledný dom z vizualizácie a je to posledná možnosť kúpy v jedinečnom prostredí s dobrou dostupnosťou do Banskej Bystrice aj Zvolena.

Dom je dvojpodlažný a má 4 izby, práčovňu, šatník, technickú miestnosť, 2x WC a 2x kúpelňu. Obvodové steny sú postavené z tepelnoizolačných tvárnic Ytong Lambda, všetky okná sú plastové, so 7-komorovým systémom a s trojitým presklením. Vykurovanie domu je inovatívne - zabezpečené stropným kúrením Fenix zabudovaným priamo v strope. Tento moderný systém vykurovania zabezpečuje komfortnú a rovnomernú teplotu v celom dome, bez vírenia prachu. Každá miestnosť má samostatnú reguláciu tepla pomocou termostatu. Kúpeľňa a dolná chodba je ešte naviac kvôli väčšiemu pohodliu vyhrievaná aj podlahovým kúrením. Celý projekt vychádza z požiadavky čo najnižšej energetickej náročnosti a zachovania zdravej mikroklímy v obytných priestoroch, o čom svedčí aj energetický certifikát. V tomto dome sa spája komfort a priestor rodinného domu na jednej strane a nenáročnosť pri údržbe a energiách, ako je tomu pri byte.

Pozemok je členený tak, aby bol zabezpečený prístup z obidvoch strán rodinného domu s možnosťou prístupu až pred predný vchod, ako aj pred vchod zo zadnej terasy v prípade sťahovania nábytku alebo iných nadrozmerných predmetov. Prístup je možný aj nákladným vozidlom za účelom dovozu zásob paliva do krbu, ktorý je možné zriadiť ako alternatívu k primárnemu zdroju kúrenia.

Pri dome je zabezpečené parkovanie 3 áut s priamym prístupom na v zime udržiavanú miestnu komunikáciu z upravenej parkovacej časti o výmere cca 40 m² (táto plocha nie je zahrnutá vo výmere celkovej plochy pozemku určenému k domu, dá sa ale považovať za jeho súčasť a využívať). Súčasťou stavebného povolenia k domu je alternatívna možnosť výstavby garáže, ktorá však nie je zahrnutá v cene domu a nie je ani predmetom predaja.

Kompletné mesačné náklady na prevádzku domu pri už zrealizovaných stavbách doteraz nepresiahli 140 EUR (počas najstudenších mesiacov s najvyššou spotrebou energií), a to už aj vrátane miestnych daní, poplatku za komunálny odpad, internet.

Dom je možné pripojiť do internetu kvalitnou bezdrôtovou sieťou.

LOKALITA
Turová je vzdialená cca 15 min cesty autom od Banskej Bystrice (od Tesca) a cca 7 min cesty autom od Zvolena. Vzdialenosť od rýchlostnej cesty R1 je cca 5 min. Prístup je dobrý aj v zime, cesty sú udržiavané.
Obec Turová patrí medzi menšie obce v okrese Zvolen. Od okresného mesta Zvolen je vzdialená 8 km a v súčasnej dobe má 420 obyvateľov.
Leží v styku juhovýchodnej časti Kremnických vrchov so Zvolenskou kotlinou v doline Turovského potoka, pravostranného prítoku Hrona. Nadmorská výška v strede obce je 345 m n. m., v chotári 315 - 525 m n. m. Chotár je prevažne odlesnený s chrbtovými rázsochami, ktoré vznikli rozčlenením vrchotrťohornej rovne. Tvoria ho andezity a ich pyroklastiká, južnú časť treťohorné íly a piesky. Obec má hnedé lesné pôdy. Zalesnená je len severná časť smrekom a bukom.
V obci sa nachádza materská škola, rímsko-katolícky kostol, prírodná chránená oblasť "Turovský sopúch" so štvrtým stupňom ochrany a Turovský vodopád.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
36595 * 118500
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia