Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Trenčín, Juh III

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj zariadený trojizbový byt v osobnom vlastníctve s výmerou 67 m² v Trenčíne, na sídlisku Juh. Byt sa nachádza na šiestom zo siedmych poschodí bytového domu. Bytový dom prešiel rekonštrukciou v podobe zateplenia a bol osadený nový výťah v roku 2018.

DISPOZÍCIA:

Po vstupe do bytu vstúpite do chodby. Po ľavej strane sa nachádza kuchyňa so samostatnou komorou na uskladnenie potravín. Po pravej strane sa nachádza detská izba. Z chodby sa vstupuje do kúpeľne a samostatného WC. Oproti vchodových dverám sa nachádza vstup do obývacej izby a po ľavej strane vstup do spálne. Zo spálne je vstup na loggiu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Nehnuteľnosť sa predáva s kompletným zariadením. Bezpečnosť bytu poskytujú bezpečnostné vchodové dvere. Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa zásuvkové elektrické rozvody, murované jadro, plastové 3-komorové okná, oblôžky dverí a dvere v celom byte.

BYTOVÝ DOM:

Vstup do bytového domu je zabezpečený elektrickým vrátnikom. K bytom sa majitelia dostanú novým moderným výťahom. Na každom poschodí sa nachádzajú dva byty. Ku každému z bytov tiež patrí pivnica, ktorá sa nachádza na prízemí. Bytovka je orientovaná na juhozápad a severovýchod. Na juhozápad je orientovaná obývacia a detská izba a na severovýchodnej strane bytu je kuchyňa s spálňa.

STAV PARKOVANIE:

Parkovanie je možné pred bytovým domom. V okolí bytovky je množstvo parkovacích miest, ktoré sú však mestom Trenčín spoplatnené, je tak potrebné aby si nový majitelia zadovážili parkovaciu kartu pre rezidentov ktorá je v prijateľnej hodnote 50 € na rok.

LOKALITA:

Sídlisko Juh je obľúbená lokalita najmä vďaka dostupnosti či už do prírody, do centra mesta Trenčín alebo na nákupy. V blízkosti bytovky je lesopark Brezina (15 minút chôdze), ktorý obyvateľom poskytuje skvelú príležitosť na oddych alebo šport, nachádza sa tu lanové centrum a milovníci cyklistiky si môžu užiť aj zjazdy vybudované v tejto lokalite. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

Dostupnosť:
OZC Južanka - 8 min peši / 2 min autom
Lidl - 3 min autom
Kaufland, OBI, Základná škola - 4 min autom
Materská škola - 5 min autom
OC Laugaricio, Tesco, Nákupná zóna - 6 min autom

NÁZOR MAKLÉRA:

Byt je ideálny pre rodiny alebo človeka, ktorý chce nehnuteľnosť prenajímať. Skutočnosť, že na byte bolo vykonaných veľa prác, ušetrí následnému majiteľovi veľa času keďže byt je vhodný na nasťahovanie sa ihneď.

Lokalita poskytuje skvelé spojenie dostupnosti do centra mesta, občiansku vybavenosť v lokalite a taktiež možnosť relaxu v prírode. Verím že ak sa rozhodnete pre túto nehnuteľnosť, určite sa nebudete nudiť a budete mať všetko potrebné po ruke.

"Všetko čo potrebujete, máte po ruke."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63866 patrikkondlla[at]haloreality.sk 144900
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia