Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chata Bodovka, Trenčín

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj novo postavenú chatu v chatovej osade na Bodovke pri Trenčianskych Stankovciach. Chata je umiestnená na veľkom pozemku v prvej rade od vody. Rozloha chaty je 5m x 3m + zastrešená terasa 5m x 2,2m. Chata je drevená novostavba, v surovom stave bez nalakovania. (v prípade záujmu vieme dolakovať podľa požiadaviek klienta). Stavba je postavená na vyvýšenom betónovom pódiu cca 1m nad zemou z dôvodu lepšej izolácie a bezpečnosti, priestor pod chatou je zakrytý trstinou. Kostra chaty je zo smrekových hranolov, ktoré sú zvonku opláštené zrubovým obkladom. Steny sú zateplené 10cm polystyrénom, vnútorný obklad je z OSB dosiek. Strecha je plechová, tmavo hnedá, kvalitná plechová krytina fy. Maslen a je taktiež zateplená 10cm polystyrénom. Dvere a dvoj okno sú z masívu, podlaha je drevená a je na nej dvojitá vrstva OSB dosiek. V chate je už rozvedená elektrika, tri zástrčky a jedno centrálne svetlo, vonku na terase sú dve svetlá, kabeláž je vedená pod obkladom. V chate je jedna veľká miestnosť pripravená na úpravu podľa požiadaviek klienta.
Za chatou sa nachádzajú:
1x suché WC
1x malá unimobunka (sklad)
1x plechová vojenská bunka (sklad)

Slnečný pozemok ma rozlohu cca 500m², tvar obdĺžnika, je prenajatý od urbárskeho združenia na 19 rokov, za malý poplatok. (následne možnosť opätovne predĺžiť) Na pozemku sa nachádzajú dve vŕby a jeden veľký strom, inak je čistý a pripravený na finálnu úpravu. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa s pumpou, cca 5metrov od chaty, možné zaviezť rozvod do chaty.
Pozemok je celý oplotený, vstup je možný zboku alebo spredu malou bránkou od jazera. Auto je možné parkovať vedľa vstupu, miesto je tam na tri autá, prípadne si spraviť vstup priamo na pozemok.
Popred chatu vedie lokálny chodník vhodný na prechádzky okolo jazera, pozemok je ale krytý kríkmi takže poskytuje súkromie. Chata je dostupná celoročne po spevnenej ceste z obce alebo od Váhu.
Jazero Bodovka je veľmi známa a populárna rybárska lokalita, svoje udice si môžete nahodiť priamo pred chatou, je to len pár metrov.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
28958 * 21490
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia