Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Topoľčany, Veľké Bedzany - EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj priestranný, 4 izbový dom s prístavbou v Topoľčanoch, časť Veľké Bedzany. Dom má priestrannú dennú časť, ktorú tvorí kuchyňa s komorou, jedáleň a obývačka. Celému priestoru dominuje krb. Z komory je výstup na pochôdznu povalu a vstup do veľkej pinice. V nočnej časti sú tri samostatné spálne. V rodičovskej spálni je šatník a výstup na terasu. Veľká kúpelňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou plus ďalšia samostatná toaleta. Vedľa domu je prístavba s podkrovím, ktorá je ideálna ako herňa, hosťovský domček, alebo na doopatrovanie príbuzných. Má samostatný vchod, a je napojená na vodu, elektriku a kúrenie.
Samotný dom bol postavený v 70tych rokoch z tvárnic, kompetne zrekonštruovaný do dnešnej podoby v roku 2014. Podpílené a odizolované základy, nová strešná krytina a latovanie, fasáda zateplená polystyrénom, nové rozvody vrátane kúrenia, okná, dvere, podlahy a obklady. Kúrenie je plynové podlahové, ktoré dopĺňa krb s výmenníkom vody a radiátormi. Teplú vodu zabezpečujú solárne kolektory a odpad je odvádzaný do čističky. Dom má vlastnú studňu, ktorá napája toalety, sprchu a záhradu. Na varenie sa používa voda z mestského vodovodu. Energetický certifikát nie je vystavený.
Pozemok na ktorom sa nehnuteľnosť nachádza je mierne svahovitý s rozmermi 20x63m a celkovej výmere 1275m². Dispozične je rozdelený na oddychovú časť s altánkom s grilom a udiarňou, detské ihrisko, garáž pre jedno auto s automatickou bránou a prístrešok pre druhé auto. Pred garážou vydláždená plocha pre otáčanie sa aut, alebo ďalšie parkovanie. Brána na pozemok je taktiež automatická. Oddychovú časť chráni pred slnkom zdravý orech, ktorý vkusne dopĺňajú okrasné dreviny. Užitková časť pozemku je využívaná ako záhrada a z ovocných stromov je tam broskyňa, hruška a jabloň, plus jedlý gaštan a lieskovec.
Lokalita v ktorej sa dom nachádza poskytuje výbornú občiansku vybavenosť a ponúka kombináciu prímestského a vidieckeho bývania. V blízkosti sa nachádza materská škola, potraviny a pohostinstvo. Zastávka MHD pred domom.
Nehnuteľnosť je ideálna pre rodinu s malými deťmi s možnosťou viac-generačného bývania.
V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
52114 * 177990
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia