Rodinný dom vo vidieckom štýle

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Svätý Jur

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
280 000 €

Na predaj Vám ponúkame rodinný dom situovaný len na skok od Bratislavy, v mestečku Svätý Jur.
Dom je súčasťou spoločného dvora s rozlohou 514 m², zastavaná plocha je 90 m², úžitková plocha je 160 m². K domu prislúcha záhrada o veľkosti 330 m².

Inžinierske siete na ktoré dom pripojený: mestská voda, elektrina, kanalizácia, plynová prípojka je k dispozícií na pozemku, studňa (úžitková voda).
Vykurovanie je riešené prostredníctvom stropných elektrických infra panelov. Predpríprava na vykurovanie je zabezpečená aj na tuhé palivo ( prostredníctvom piecky ) s výmenníkom pre ohrev vody.

DISPOZÍCIA:

prízemie: vstupná chodba, kuchyňa s obývacou miestnosťou, kúpeľňa s vaňou a toaletou, pivnica/technická miestnosť
1.podlažie: spálňa, veľkorysá izba o rozlohe 45 m² / možnosť predelenia na 2-3 izby /, miestnosť-predpríprava na kúpeľňu s WC

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

starší, historický rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Konštrukcia domu je kombináciou tehly, kameňa a Ytongu. Základy domu boli zbavené vlhkosti- odvetraním, zateplením a izoláciou. Zateplená je tiež nadstavba. V rámci rekonštrukcie bola robená nadstavba 1.podlažia, zrekonštruovaná bola strešná krytina Bramac, rekonštrukciou prešli komplet elektrické rozvody, rozvody vody a kanalizácie. Zrekonštruovaná bola aj kúpeľňa na prízemí.
Na poschodí je miestnosť využiteľná ako druhá kúpeľňa, ktorú je potrebné dokončiť. Položená je laminátová podlaha, v spálni na poschodí je podlahu potrebné dokončiť. Osadené sú plastové okná a tiež vstupné dvere.

Na záhrade sú zasadené ovocné stromy, kríky a ponúka tiež priestor na sadenie zeleniny. Samozrejmosťou je možnosť na grilovanie a posedenie s rodinnou či priateľmi.

MESAČNÉ NÁKLADY:

pre 3 osoby predstavujú sumu cca 150€.

Zariadenie a vybavenie je predmetom predaja s výnimkou TV.

LOKALITA:

mestečko Svätý Jur leží na úpätí Malých Karpát a je situované len na skok od Bratislavy. V pešej dostupnosti je kompletná občianska vybavenosť- potraviny, autobusová zastávka, vlaková stanica, základná škola, materské školy, lekáreň, zdravotné stredisko. Pre nadšencov športu sú k dispozícií neďaleko situované športoviská - work-outové ihrisko, basketbalové, volejbalové či futbalové ihrisko ale aj niekoľko kilometrov dlhá cyklotrasa.
Výhodou je rýchle napojenie na diaľničný obchvat D4. Lokalita je tiež známa vinohradnícka oblasť.

"Rodinný dom vo vidieckom štýle"
izieb
90 m²
160 m²
160 m²
390 m²
áno
tehlová
pozemok
klasický

Mgr. Martina Drozdová

Realitný maklér Bratislava, Pezinok

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 626 346 martinadrozdova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Pezinku podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Pezinku, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Pezinku

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Pezinku.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62341
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
65485 martinadrozdova[at]haloreality.sk 280000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Profesionálny prístup, milá, pozorná maklérka, výborne komunikuje. 100% spokojnosť. Atti
  • Dobrý deň, bol som nadmieru spokojný s kúpou krásnej nehnuteľnosti. Profesionalita, ústretovosť... Ďakujem a nech sa Vám naďalej darí vo vašej podnikateľskej činnosti s realitami. Juraj
  • Pani Drozdovú mi odporučila moja známa, a bola som s ňou veľmi spokojná. Veľmi milá, o každom kroku ma informovala, všetko dôkladne vysvetlila a poradila. MJ
  • Spokojný a odporúčam všetkým. MS
  • Spokojní predávajúci a kupujúci pri odovzdávaní bytu v Bratislave, na fotke s realitnou maklérkou Martinou Drozdovou a Katarínou Paršovou.

  • Velmi ustretova a profesionalna, prijemna komunikacia,som velmi spokojna.Ambrusova
  • Spokojnosť!!!! Maklérka je ochotná, ústretová, presná! Vždy dodrží slovo nemám čo by som mohol vytknúť. Milan Sobota
  • Maťka je veľmi ochotná, spolahlivá a priateľská. Do týždňa nám našla nového podnájomnika, takže sme nadmieru spokojní klienti. Ďakujeme krásne :)Simona
  • Pani Drozdová bola veľmi pohotová, ústretová a vybavila k spokojnosti všetky záležitosti podľa dohody. EN
  • Som veľmi spokojná s p. Martinou Drozdovou s realizáciou predaja môjho pozemku. Urciťe Vás odporučím mojim priateľom, ešte raz ďakujem. H.M.
REALITNÝ MAKLÉR Pezinok
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62341
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia