Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chalupa Šumiac, okr. Brezno

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný domček v Nízkych Tatrách .
Jeden z mála domčekov, ktorý prešiel vydarenou rekonštrukciou a je vhodný na trvalé bývanie, rekreačné účely, alebo prenájom.
Stačí si doniesť zubné kefky a nasťahovať sa!
Nachádza sa v obci Šumiac pod Kráľovou hoľou, kde sa čas až tak neponáhľa, kde je všade navôkol krásna príroda a ruch veľkomesta ďaleko.
Dispozičné riešenie:
Dom je obdĺžnikového tvaru , okná prednej izby smerujú do ulice. Zasklený gánok-veranda -lemuje južnú stranu domu a z neho sa vchádza do kuchyne . Časť kuchyne je predelená a vznikla tak kúpeľňa so sprchovacím kútom , dvoma umývadlami a samostatným wc.
Z kuchyne sa dá vojsť do prednej, alebo zadnej izby, ktoré sú približne rovnako veľké-cca 5x5 m.
Pod prednou izbou je veľká pivnica tvorená z dvoch miestností. V jednej z nich je umiestnená pec ústredného kúrenia. V druhej časti je pripravená vodoinštalácia pre umiestnenie práčky. Táto časť pivnice má rozmery cca 4,5 x 4,5 m .
Technické údaje:
Použitý staveb. materiál: Tehla
Elektrika: Stále pripojený na sieť 380V
Kúrenie: Ústredné a výmenník teplej vody, pec na pevné palivo, v izbe kachľová pec
Okná: Pôvodné drevené, ale do vonkajších krídel boli osadené izolačné dvojsklá
Strecha: Trapézová bituménová krytina
Strop: Zaizolovaný fúkanou izoláciou
Odpad: Splaškové vody vyústené do žumpy na dvore
Kuchyňa: Sporák plynový na PB, drez, chladnička, kuch. linka, digestor
Podlahy: Drevená palubovka, v kuchyni pri kuch. linke je dlažba
Kúpeľňa: Sprchovací kút, dve umývadlá, oddelené WC
Dom sa predáva zariadený . Na dvore je hospodárska budova.
Dvor je rovinatý, oplotený. V susedstve sú väčšinou chalupári.
Pokojná vedľajšia ulička. V obci je niekoľko obchodov s potravinami, pohostinstvo, kaviareň, pošta, vychýrená reštaurácia , ktorá ponúka aj denné menu , pizzéria.
Lyžiarsky vlek je v neďalekom Telgárte, alebo v obci Polomka. Pár minút autom je wellness Predná Hora a do Popradu sa zo Šumiaca dá dopraviť autom približne za 40 minút.
Ak chcete kúpiť domček a pustiť sa do rekonštrukcie, zvážte svoje rozhodnutie. Ponúkame Vám bývanie bez starostí s rekonštrukciou.
Ale lepšie raz vidieť, ako dvakrát o tom čítať :-)
Preto neváhajte, kontaktujte makléra a dohodnite si obhliadku tohto milého domčeka.
Tešíme sa na Vás!

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
44794 * 61990
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia