Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Stupava, Mást, Zadná - NOVOSTAVBA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj priestranný štvorizbový dvojpodlažný rodinný dom v trojdome v Stupave, časť Mást v novovybudovanej lokalite na ulici Zadná. Tehlový dom bol skolaudovaný v roku 2017. Zastavaná plocha je 59 m², podlahová plocha 90,73 m², záhrada vrátane terasy je 103 m². K domu prislúchajú aj 2 parkovacie státia.

DISPOZÍCIA DOMU: 1. podlažie – obývačka spojená s kuchyňou a výstupom do záhrady, samostatná izba, WC, schodisko a vstupná hala; 2. podlažie – dve samostatné izby, kúpeľňa spojená s WC, samostatný šatník, chodba, z ktorej je výstup na povalu s dostatkom úložného priestoru.

STAV DOMU: Rodinný dom skolaudovaný v roku 2017 je postavený z pálenej tehly, zateplený 12 a 14 cm polystyrénom, so stanovou strechou pokrytou strešnou krytinou TERRAN Danubia s poistnou hydroizoláciou, okná a dvere sú plastové 5-komorové s termoizolačným trojsklom, v dome je podlahové kúrenie, vlastný plynový kondenzačný kotol s integrovaným zásobníkom na ohrev vody, interiérové dvere sú drevené dyhované, podlahy v kombinácii kvalitné laminátové parkety a dlažba, kvalitná kuchynská linka ANRICO so zabudovanými spotrebičmi – elektrická varná doska, elektrická rúra, odsávač pár, umývačka riadu, americká chladnička, terasa je zastrešená, vstupné dvere sú protipožiarne bezpečnostné. Na záhrade je automatický zavlažovací systém s časovačom. Napojený je na všetky IS: voda, elektrika, plyn, kanalizácia. Dom sa predáva zariadený.

LOKALITA:

objekt je postavený v bezprostrednej blízkosti lesa v tichom a nádhernom prostredí, ktorý však spĺňa najvyššie nároky na moderné bývanie vďaka jednoduchému prístupu do centra mesta a kompletnej občianskej vybavenosti.

Mesto Stupava sa je moderné útulné mesto s kompletnou občianskou vybavenosťou a kvalitným životným prostredím, obklopené je Malými Karpatmi a Záhorskou nížinou, nájdeme v ňom krásny Stupavský park so vzácnymi drevinami, v okolí sú prírodné rezervácie, cyklotrasy a turistické chodníky, ktoré priťahujú turistov počas celého roka. Mesto je zaujímavé aj svojou polohou neďaleko hlavného mesta s jednoduchým prístupom (19 km) alebo Malaciek (17 km).

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
51681 katarinaparsova[at]haloreality.sk 255000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia