"Útulný, priestranný byt s výhľadom na okolitú prírodu".

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, štvorizbový byt Smolník - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
39 990 €
46 990 €
7 000€ZNÍŽENIE CENY O

Ponúkame na predaj priestranný štvorizbový byt, vo vyhľadávanej lokalite, v obci Smolník, okres Gelnica v OV, orientovaný na V/Z.

ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA BYTU POZOSTÁVA:
- murované bytové jadro,
- v byte nová elektrická inštalácia v kúpeľni a v kuchyni,
- kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, ohrev vody elektrickým bojlerom,
- znížené stropy- v kuchyni, na chodbe a v kúpeľni,
- plastové okná,
- v izbách, na chodbe - plávajúce podlahy, v kuchyni kombinácia plávajúca podlaha a keramická dlažba, v kúpeľni a vo WC keramická dlažba,
- v byte nové omietky.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:
- pozostáva zo vstupnej chodby,
- kuchyne s kuchynskou linkou, s elektrickým sporákom a kuchynským sporákom na tuhé
palivo, nakoľko bytový dom disponuje komínom,- špajza vedľa kuchyne,
- zo štyroch izieb, so samostatným vchodom zo vstupnej chodby, tri izby navzájom
prechodné,
- kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, vstup z malej chodbičky,

Ponúkaný byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na 2/2 poschodí, pozostáva z dvoch bytových jednotiek, prerobených po rekonštrukcii na štvorizbový. Čiastočná rekonštrukcia bytu bola realizovaná v roku 2010.
K bytu sa viažu dva listy vlastníctva, aj spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve v podiele 344/10000 a v podiele 1481/10000.
Celková podlahová plocha bytu predstavuje cca126 m², k bytu prislúcha v suteréne priestranná pivnica, technická miestnosť - kočikáreň.
V bytovom dome je vymenená nová strecha, komín, plastové vchodové dvere do
bytového domu. Vykurovanie v bytovom dome je ústredným kúrením z vlastnej kotolne s kotlom na tuhé palivo (drevené pelety). Bytový dom toho času nevlastní energetický certifikát. Byt je voľný ihneď po kúpe. Celkové mesačné náklady toho času pre štvorčlennú rodinu predstavujú 155,- eur/mesiac - SVB -(teplo, voda, fond opráv), + 60,- eur samostatné zálohové platby za elektrinu.

VEĽKOU VÝHODOU PREDAJA JE:
oproti bytovému domu pozemok v OV o celkovej výmere 57 m² a rozmeroch cca 4x14m, s možnosťou využívania na relax- posedenie pri opekačke, grilovačke a pod. Na pozemku sa nachádza aj samostatne stojaca garáž- postavená zo sendvičových panelov.

Pri vážnom záujme neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem ďalšie
doplňujúce informácie, zároveň naplánujeme spoločnú obhliadku.

PREČO PRÁVE TÁTO

LOKALITA:

V obci Smolník sa nachádza MŠ, ZŠ, futbalové ihrisko, pošta, potraviny, samostatné ambulancie praktického lekára pre dospelých, deti, dorast a pod. Okolitá krásna príroda - "Raj pre turistiku a relax" tak v letnom ako aj v zimnom období.

""Útulný, priestranný byt s výhľadom na okolitú prírodu"."
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
bezproblémové parkovanie
izieb
126 m²
osobné
2/2
západ-východ
áno
áno
áno
áno
tehlová
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Gelnici podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Gelnici, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Gelnici

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Gelnici.

35000
zazmluvnených klientov
4699
recenzií od klientov
62366
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63714 stefanjurcisin[at]haloreality.sk 39990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Ďakujeme vám veľmi pekne za vašu ústretovosť a spoluprácu, komunikáciu a realizáciu kúpy pozemku. Vrelo odporúčame ďalej :-) Eva a Tomáš Jochmanovci
  • Dobrý večer, chcela by som touto cestou poďakovať p. Jurčišinovi pri kúpi domčeka za profesionalitu, ústretovosť, časovú flexibilitu a dostupnosť. Spolupráca s ním bola výborná a taktiež s jeho pani manželkou. Pána Jurčišina môžem len odporučiť ďalším klientom. Ďakujem a prajem pekný večer. S pozdravom Ivana Kráľová
  • Dobrý deň, chceme vyjadriť touto cestou vrelé poďakovanie p.Štefanovi Jurčišinovi, ako nám poskytol tento milý pán pri kúpe bytu. Je obdivuhodné s akou ľahkosťou pracuje p. Jurčišin, určite je za tým dlhoročná prax a osobnosť tohto šikovného makléra. Jeho odbornosť a po ľudskej stránke, ústretovosť, nás potešila. Aj iným klientom odporúčame využiť služby HALO REALITY. Určite nájdu 100% -nú spokojnosť. S.B.
  • Maximálna spokojnosť. Ďakujem krásne, Stela Wolfova
  • Dokonalé a perfektné služby p. Jurčišina. Keby som to sama nevyskúšala, tak by som neverila, že od ponuky po celý predaj a odovzdanie kúpovaného bytu stačí 5 dní. Bol to medzinárodný obchod, Česká republika, Anglicko, Slovensko. Chválim a doporučujem. Starostová
  • Vážená realitná kancelária Haloreality. Touto cestou, by sme sa chceli poďakovať pánovi Štefanovi Jurčišinovi za profesionálny prístup pri predaji našej nehnuteľnosti v Spišských Vlachoch. Kladne hodnotíme jeho príjemné vystupovanie, spoľahlivosť počas celej spolupráce a výbornú komunikáciu s nami. Zabezpečil spokojnosť na strane našej ale určite aj na strane kupujúceho. Bol vždy veľmi ústretový a pohotový k naším požiadavkám. Veľká vďaka pánovi Jurčišinovi za vypracovanie zmlúv, vybavenie katastra a všetkých administratívnych záležitostí. Prajeme Vám veľa spokojných klientov na strane predávajúcich a kupujúcich. Ďakujeme za všetko. Patrik a Nora K.
  • Dobrý deň, týmto sa chcem poďakovať pánovi Jurčišinovi a pani Jurčišinovej za doterajšiu spoluprácu pri predaji našej nehnuteľnosti. Oceňujem ich profesionalitu, ochotu promptne reagovať, spoluprácu, komunikatívnosť a hlavne "férovosť" pri jednaní nielen s predávajúcim, ale aj kupujúcim. Vo všetkom nám boli nápomocní, mohli sme sa im ozvať, kedykoľvek sme potrebovali poradiť, pomôcť. Ich ústretovosť si veľmi vážim. Keďže sme mali s inou realitnou kanceláriou zlú skúsenosť, sme veľmi radi, že sme Vás oslovili a všetkým, ktorí potrebujú predať, resp. kúpiť nejakú nehnuteľnosť, odporúčam, aby využili práve túto celoslovenskú realitnú kanceláriu - Halo reality. Ešte raz SRDEČNÁ VĎAKA. Tóthová Etela
  • Oceňujeme vysoko profesionálny prístup, ochotu pracovať na realizácii kúpnej zmluvy aj v dňoch pracovného voľna a pokoja a mimo bežnej pracovne doby. S pánom Jurčišinom je radosť spolupracovať a jeho komplexné maklérske služby odporúčame. Rovnako vyzdvihujeme jeho osobný a ľudský prístup. V našom prípade išlo o predaj 3-izbového bytu v Gelnici.Milan a Ľubica Tancárovci
  • Super komunikácia, rýchle konanie.
  • Ďakujeme za profesionálny prístup, skvelá práca. A.S.
  • Profesionálny prístup, ľudský, milí, ústretový maximálna spokojnosť. Erik Kyseľ
  • Prajem pekný deň. Týmto sa chcem vrelo poďakovať pánovi Štefanovi Jurčišinovi, s ktorým sme sa skontaktovali ohľadom predaja pozemku. Nakoľko žijeme v zahraničí nemal som predstavu, koľko je okolo toho vybavovania. Neviem si predstaviť, ako by som uskutočnil predaj bez pomoci pána Štefana Jurčišina. Jeho profesionálny prístup a prehľad mi ušetril čas a peniaze. Jeho ochota pomáhať aj mimo pracovnej doby či dokonca o víkende ma dojala. Je to človek, ktorý ma odborný a ľudský prístup, ktorý je v dnešnej dobe veľmi vzácny. Prajem vám veľa úspechov s pozdravom Jan V.
REALITNÝ MAKLÉR Gelnica
35000
zazmluvnených klientov
4699
recenzií od klientov
62366
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia