Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Smižany - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj (alebo na výmenu za zrekonštruovaný trojizbový byt s loggiou + doplatok na sídl. Západ II. v Smižanoch) päťizbový samostatne stojaci rodinný dom s garážou a loggiou v osobnom vlastníctve v obci Smižany, okres Spišská Nová Ves. Obec Smižany, najväčšia obec na Slovensku, disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a je situovaná v bezprostrednej blízkosti krásneho Slovenského raja. Dom je situovaný v tichej a kľudnej časti obce poskytujúcej komfortné bývanie bez zbytočného hluku.

Rodinný dom sa nachádza na rovinatom a oplotenom pozemku v celkovej rozlohe 455 m², do užívania bol daný v roku 1984, postupne prešiel rekonštrukciou a pozostáva z 1 PP, 1 NP a podkrovia. Vstup do domu je z hlavného vchodu, garáže, terasy a zo záhradnej časti. Na pozemku za domom je situovaná hospodárska budova.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
1.PP - garáž, schody vedúce na 1.NP a do suterénu, ktoré tvorí: technická miestnosť, práčovňa, dielňa, letná kuchyňa so vstupnou chodbou,
1.NP - zádverie, vstupná chodba, samostatné WC s umývadlom, hala, kuchyňa s komorou. Kuchyňa je priechodná s jedálňou, z ktorej je vstup na terasu, veľkorysá obývacia miestnosť (cca 26 m²), schody vedúce do garáže/suterénu a na medziposchodie a podkrovie. Na medziposchodí sa nachádza hosťovská izba (cca 15 m²).
PODKROVIE - hala, tri samostatné izby, z toho jedna s loggiou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.

TECHNICKÝ STAV DOMU:
- konštrukcia: tehla, kváder,
- strecha: pokrytá pálenou škridlou,
- vykurovanie: plynovým kotlom cez radiátory,
- ohrev vody: bojlerom,
- okná: plastové (okrem terasy, kde sú pôvodné drevené okná),
- dvere: pôvodné drevené, plastové dvere sú medzi zádverím a vstupnou chodbou do domu,
- podlahy: plávajúce, dlažba,
- stropy v dome: zeteplené,
- obvodové múry hr. 40 cm sú zateplené polystyrénom hr. 5 cm. Zateplenie obvodových múrov bolo realizované na prelome rokov 2009/2010. Energetický certifikát nebol vytvorený.
- inžinierske siete: plyn, elektrina, kanalizácia, voda.
Mesačné zálohové platby/2 osoby: 210,-€ (plyn 130,-€, elektrina 40,-€, voda 30,-€). Nehnuteľnosť je bez ťarchy.

Plocha pozemku: 455 m² (rozmery 15m x 30m),
Zastavaná plocha domu: 120 m²,
Zastavaná plocha hospodárskej budovy: 17 m²,
Obytná plocha: cca 95 m²,
Úžitková plocha: 226 m².

PREDAJ: V prípade seriózneho jednania pri predaji domu dohoda na cene možná. (Bližšie info v RK).
VÝMENA: Výmena domu je možná len za zrekonštruovaný trojizbový byt s loggiou (v OV, bez ťarchy) s doplatkom, podmienka: len sídlisko Západ II. v Smižanoch.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Veľmi rada Vás bližšie oboznámim s nehnuteľnosťou na našej spoločnej obhliadke.

"Päťizbový dom v tichej časti obce, komfortné bývanie"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
56695 dagmarhajekova[at]haloreality.sk 210000
35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia