Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, garsonka Senec, Senec-mesto, investičný štartovací byt na Kysuckej Ulici - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA


Na predaj štartovací investičný byt 1+KK typu garsónka v srdci Senca na začiatku Kysuckej Ulici iba 8 minút chôdzou do centra mesta.

Byt má 25,18m² ( + pivnica 2,70m²) a nachádza sa na vyvýšenom prízemí s výhľadom priamo do súkromného dvora mimo ruchov hlavnej cesty. Nedávno prešiel čiastočnou rekonštrukciou ( nové podlahy, radiátor, elektrické rozvody, maľovka).
Aj samotný bytový dom sa môže pochváliť rekonštrukciou. Prešiel obnovou stúpačiek a opravou strechy
Čo budúceho majiteľa či investora poteší, sú mimoriadne nízke náklady 95eur/ mesiac vrátane poplatku správe do fondu opráv, plynu, elektriny a kúrenia. K bytu prislúcha pivnica so štedrou výmerou 2,50m², kam sa okrem policového úložného systému pomes. tí bicykel, vianočný stromček či nepotrebné krabice.
Parkovanie je riešené súkromne priamo vo dvore s voľne dostupnými miestami priamo pred vchodom. Byt sa predáva spolu so základným vybavením a je pripravený na bývanie či okamžitý prenájom.

Na prostredí záleží:

Bývanie v meste má kľúčovú výhodu v prepojenosti s jeho občianskou vybavenosťou. Nuž, a bývanie pri jazere s bežeckou dráhou, lavičkami a to iba 1 minútu od centra mesta autom a 10 minút ležérnou chôdzou je niečo, s čím sa ktokoľvek pochváliť len tak nemôže.
Ak ste milovníkom behania, plávania či len tak radi trávite čas na bicykli, tak 4 minúty chôdzou od bytu je priamy vstup do voľného areálu obľúbeného Strieborného jazera, kde môžete dať svojimi outdoorovým športovým koníčkom voľný priebeh.

Dostupnosť centra mesta je iba necelé 2 minúty cesty autom a 8 min chôdzou. Autobusová stanica s medzi-mestskými spojeniami je len 10 minút chôdze od bytu. Potraviny, lekáreň, kaviareň, bistro, ohradené ihriská pre športové hry, škôlka, školy, detské ihriská, základná či odborná stredná škola s internátom, firmy so službami zďaleka nie je všetko, čo nájdete na tomto príjemnom a hlavne bezpečnom komunitnom sídlisku.
Pokiaľ hľadáte pre svoje budúce bývanie či investíciu polohu, ktorá vám či nájomcom spríjemní život a ktorý jej novým majiteľom vďaka prerábke dožičí bezpečný, kvalitný a útulný priestor, tak si myslím, že nasledujúce riadky Vás ešte viac potešia.

TECHNICKÉ PARAMETRE BYTU
- Výmera 25,18m²
- Pivnica: ÁNO (2,70m²)
- Balkón: NIE
- Správca spoločenstvo vlastníkov GOLEM
- Orientácia: SZ
- Poschodie: PRÍZEMIE
- Parkovanie: miestne vo dvore priamo pred vchodom voľne dostupné miesta
- Zateplenie bytového domu: ÁNO
- Mesačné náklady 95eur vrátane energií ( plyn, elektrika, teplá, studená voda), fondu opráv a poplatkov pre správu
- Kúrenie lokálne so zdrojom v bytovom dome- kotol

TIP MAKLÉRA

Tento útulný byt-garsónku v obľúbenej lokalite by som odporučila pre:

1. Nezadaných ľudí, ktorí cítia potrebu osamostatniť sa od rodičov a mať svoje prvé vlastné kráľovstvo za dostupnú cenu
2. Ako investičný byt pre nájomcov na ochranu vlastných financií v časoch neprimerane vysokej inflácie a ako bonus so zaujímavým pravidelným mesačným peňažným tokom ( byt je v danej lokalite prenajateľný za 450-480eur, čo pri nákladoch 95eur/mesačne je viac ako zaujímavá investičná príležitosť za danú predajnú cenu)
3. Mladý pár, ktorý by rád posunul svoj vzťah na vyšší level s prvým spoločným bývaním
4. Pre ľudí po náročnej životnej situácii, ktorí potrebujú vlastné súkromie, pokoj a bezpečie
5. Pre starších ľudí v dôchodkovom veku, ktorí potrebujú menší a útulnejší životný priestor

Budem sa na Vás tešiť na obhliadke tohto mimoriadne sympatického a útulného bytu. Predstavím Vám ho osobne a môžeme spolu porozprávať o Vašich predstavách o bývaní.

"Naštartujte ochranu svojich financií touto zaujímavou investičnou príležitosťou"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62700 dianadecsiova[at]haloreality.sk 78700
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia