Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chata Šahy

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj krásny, udržiavaný, celoročne obývateľný trojizbový viničný dom - chatu so záhradou a vinicou po čiastočnej rekonštrukcii.

Viničný dom sa nachádza na pozemku s celkovou rozlohou 407 m² a je situovaný v krásnom a kľudnom prostredí, v záhradkárskej oblasti neďaleko mesta Šahy, okres Levice.

Dispozične pozostáva z dvoch podlaží.
Prvé podlažie tvorí hala - obývacia miestnosť s krbovými kachľami, kuchyňa s kuchynskou linkou a vstupom do klenbovej pivnice, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou.
Na druhom podlaží sa nachádzajú dve obytné miestnosti. Väčšia miestnosť je vybavená klimatizáciou. Z tejto miestnosti je vstup na lodžiu, z ktorej je možné prejsť do zadnej časti pozemku - krásnej terasovitej záhrady.

Na dome bola prednedávnom realizovaná rekonštrukcia, v rámci ktorej boli menené vinylové podlahy na prvom podlaží a laminátové podlahy na druhom podlaží. Kúpeľňa s toaletou prešli kompletnou rekonštrukciou. V obytnej miestnosti na prvom podlaží sú steny obložené tatranským profilom. V celom dome sú drevené okná.

Strecha je z pozinkovaného, falcovaného plechu, pravidelne ošetrovaná.

IS - elektrina, voda zo studne, odpad je vedený do žumpy.
Kúrenie je riešené krbovými kachľami s štýlovými prieduchmi vedenými na druhé podlažie.
Teplá voda je zabezpečovaná elektrickým bojlerom.

Súčasťou domu je aj klenbová pivnica s rozmermi 2 x 2,5 m.
Na pozemku sa nachádza studňa s ponorným čerpadlom.

V prednej časti domu sa nachádza prekrytá terasa s rozmerným stolom a lavicami z masívu, ktorý je v cene nehnuteľnosti. Ideálne miesto pre rodinné oslavy.

Na bočnej strane domu sa nachádza schodisko vedúce do záhradnej časti a letná kuchyňa so spotrebičmi (varná elektrická doska - dvojplatňa a elektrická rúra) ktoré sú súčasťou ceny. Pod schodiskom sa nachádza skladový priestor.
V krásnej a udržiavanej terasovitej záhrade sa nachádzajú ovocné stromčeky (jabloň, hruška, čerešňa, slivka a iné), vinič, okrasné rastliny a orná pôda s možnosťou pestovania hospodárskych plodín.

V predzáhradke je vysadený trávnik, ohraničený krásnym, živím plotom z tují.

K viničnému domu vedie spevnená príjazdová cesta. Parkovanie je možné pred pozemkom.

Nehnuteľnosť sa predáva s kompletným zariadením a vybavením, ktoré je v cene nehnuteľnosti.

Táto nehnuteľnosť je ideálna pre klientov, ktorí obľubujú víkendový relax v krásnom a tichom prostredí, ale aj pre klientov, ktorí hľadajú nehnuteľnosť s možnosťou celoročného bývania.

Mesto Šahy, s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené len 2 km. Okresné mesto Levice je vzdialené 34 km.

Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou a k dispozícii ihneď.

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

Cena je konečná, vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva a základného správneho poplatku na katastri.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
57250 eduardvirag[at]haloreality.sk 48000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia