Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Prievidza, päťizbový, ul. I.Krasku - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj rodinný dom v Prievidzi, mestká časť Zapotôčky. Dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na okraji radovej zástavby na ulici I. Krasku. Celková plocha pozemku je celkom 527m² + v užívaní pred domom cca 130m². Pozemok v šírke cca 2m za plotom je tiež predmetom predaja a predáva sa spolu s nehnuteľnosťou. Dom je postavený z pórobetónových tvárnic a v užívaní je od roku 1980. Vykurovanie centrálne plynovým kotlom, elektrina 400V, odpad do kanalizácie.
Celková úžitková plocha je 150 m², zastavaná plocha 83 m² + 10m² terasa, obytná plocha izieb 70 m².

DISPOZÍCIA DOMU:
prízemie: - vstupná hala, 2x izba, garáž s montážnou jamou (možnosťou prerobenia na 6-tu izbu), komora, práčovňa/záhradná kuchynka, WC, vaňa, sprchový kút.
2. podlažie: - vstupná hala, spáľňa, obývačka, detská izba, kuchyňa, WC, kúpeľňa s vaňou, balkón.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Časti domu prešli v minulosti niekoľkými postupnými rekonštrukciami. Okná boli vymenené za plastové v roku 2008 (okrem schodiskového a garážovej brány), vnútorné plastové žalúzie (r. 2018), vymenený plynový vykurovací kotol a radiátory, rekonštrukcia terasy (r. 2018), vystierkované všetky horné izby, vymenená podlaha na schodisku, chodbách, izbách a v kuchyni (r. 2012) a v roku 2018 bola kompletne vymenená asfaltová strešná krytina.

ZÁHRADA:
Ak hľadáte nehnuteľnosť s krásnou záhradou ste na správnom mieste. Záhrada ponúka ako vyžitie pre malé deti s krásnym trávnikom, tak množstvo ovocných kríkov a ovocných stromov. Asi pätina plochy je vyhradená na sadenie. K domu navyše prislúcha aj podpivničený záhradný domček na náradie a samozrejmosťou je studňa s čerpadlom. Pred domom je udržiavaná skalka a možnosť parkovať dve autá.

MOŽNOSTI DOMU:
V dome je možné fungovať aj dvojgeneračne (v minulosti využívané), nakoľko je na hornom aj spodnom poschodí kuchyňa, kúpeľňa a toaleta. Taktiež je možná úprava garáže na ďalšiu izbu, prípadne upraviť vstupy, či rozšíriť dom na bočnú stranu pozemku.

LOKALITA:

Vyhľadávaná tichá lokalita v Prievidzi, len 5 minút Uniklinika, Korzo, Tesco, oddychová zóna rieky Nitry, kúsok od autobusovej/vlakovej stanice a 10 minút do centra mesta.

VÝHODY:

- päťizbový dom vo vyhľadávanej lokalite v Prievidzi
- možnosť rozšíriť pozemok o ďalších 65m², krajný dom s bočným prístupom
- možný k okamžitému nasťahovaniu aj vhodný na prípadnú kompletnú prerábku a presunom obývacej časti a kuchyne na prízemie domu
- výborní susedia, tichá vyhľadávaná lokalita
- krajný dom v radovej zástavbe, čím je zabezpečený výborný vstup na pozemok, prípadne prístavbu k nehnuteľnosti, úpravu pozemku
- bezproblémové parkovanie dvoch áut pred domom, s možnosťou úpravy skalky na ďalšie parkovacie miesta, bezproblémové parkovanie na vedľajšom parkovisku
- nádherná záhrada s udržiavaným trávnikom, záhradným domčekom a studňa
- v dome ostáva v prípade zájmu všetok nábytok, stačí sa nasťahovať

"Dom s krásnou záhradou vo vyhľadávanej tichej lokalite."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
57795 martinamakovinska[at]haloreality.sk 267000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia