Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, vidiecky dom v centre obce Prievaly, Senica + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj romantický vidiecky dom /chalupu v priamom centre obce Prievaly, okres Senica, na pozemku o rozlohe 859 m². Chalupa prešla rekonštrukciou a tým vznikol priestor na bežné bývanie alebo rekreačné účely. Nakoľko sa nehnuteľnosť nachádza v absolútnom centre obce je vhodná aj pre biznis účely. Dom má novú fasádu, nové vnútorné omietky, repasované pôvodné interiérové dvere a okná. Podlaha - laminátová, linoleum, dlažba. V celom dome vidiecku atmosféru zvýrazňujú pôvodné drevené trámy.
Dispozícia domu je členená nasledovne: vstupné dvere nás privedú do kuchyne. Miestnosť je priechodná a tvorí komunikačné centrum nehnuteľnosti. Nová kuchyňa je kompletne vybavená modernými spotrebičmi (rúra, mikrovlnka, plynový varný panel, digestor) a má dostatok úložného priestoru. Z kuchyne sa vchádza do špajze a dvoch izieb, prednej izby - spálne a zadnej izby - obývacej izby.
Predná izba má 2 plastové okná, ktoré privádzajú do miestnosti dostatok svetla. V izbe je plávajúca podlaha a repasované pôvodné drevené dvere.
Zadná izba je dostatočne priestranná a súčasný majiteľ ju využíva ako obývačku. Priestor je presvetlený 2 drevenými oknami orientovanými do dvora. Izba je priechodná a je z nej vstup do priestrannej kúpeľne. Tu nájdeme umývadlo, vstavaný sprchový kút a vstup do samostatnej toalety. Na podlahe je položená dlažba a miestnosť má okno orientované do dvora. Z kúpelne môžeme prejsť do technickej miestnosti/ letnej kuchyne, kde je technické zázemie tohto domu. Tu nájdeme plynový kotol na ohrev vody a kúrenie. Technická miestnosť má aj samostatný vstup z dvora.
Dom má prekrytú terasu odrastenú popínavými rastlinami, čo v lete spríjemňuje pobyt na záhrade. V záhrade za domom sú ovocné stromy a kríky. Tu nájde nový majiteľ dostatok priestoru na relax, prípadne na pestovanie bio zeleniny. Dom sa predáva aj so zariadením.
Obec Prievaly má kompletnú občiansku vybavenosť, dobré dopravné spojenie  do Bratislavy - 65 km (priama autobusová linka).
Len na pár krokov od nehnuteľnosti sa nachádza tradičný domáci pivovar Sandorf, pivné kúpele a reštaurácia. V blízkosti je viacero turistických miest - hrady, vodná priehrada, turistické trasy.
V prípade záujmu Vám odpovieme na ďalšie otázky, alebo Vám danú nehnuteľnosť radi ukážeme. Maklér odporúča.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
38384 * 89999
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia