Predaj útulného bytu v krásnej lokalite pod Kráľovou Hoľou za rozumnú cenu.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, dvojizbový byt Polomka

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
36 000 €

Ponúkame na predaj útulný slnečný dvojizbový byt v pokojnej časti Horehronia, v Polomke, časti Hámor. Nachádza sa v tichej lokalite uprostred prírody s krásnymi výhľadmi na okolité hory z dobrým a rýchlym prístupom zo štátnej cesty, na prízemí 2- podlažného udržiavaného bytového domu.
Plocha bytu je cca 50 m², k užívaniu bytu patrí príslušná časť pozemku okolo bytového domu z výmery 1451m 2, tiež miesto v do svahu murovanej pivnici a časť hospodárskej budovy o výmere 47 m².

DISPOZÍCIA BYTU:

priestranná kuchyňa z jedálenským stolom a sedením do rohu, obývačka s priehľadovou krbovou pecou, spálňa, kúpeľňa z vaňou a WC, spojovacia chodba a komora.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

byt prešiel v roku 2007 rekonštrukciou, podlahy sú pokryté drevenými palubnými doskami, v kúpeľni je dlažba, v kuchyni je osadená na mieru robená kuchynská linka so zabudovaným sporákom a dostatkom úložného priestoru, drezom a pracovnou doskou, v spálni a v komore sú skrine, ktoré ponúkajú dostatok úložného priestoru a sú súčasťou predaja. Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečovaný elektrickými konvektormi a elektrickým bojlerom. Dom má vlastnú správu a zriadený fond opráv, privedenú elektriku, vodu, odpad je zvedený do obecnej čističky, ktorá je vybudovaná priamo na pozemku.
Byt je vyprataný a v dobrom stave, pripravený pre nového majiteľa.
Bytový dom je udržiavaný, strecha je v dobrom stave, pozemok na ktorom je postavený je vo veľkosti 1451 m², oplotený zo vstupnou bránou, výhodou je okrem parkovania tzv. pri dverách aj možnosť vybudovať si vlastnú kvetinovú alebo zeleninovú záhradku.
Podiel na pozemku pod domom je vysporiadaný.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Mesačné náklady na byt sú 160 €,-/ 2 osoby.

LOKALITA:

časť Hámor je pôvodný názov tejto pôvodne železiarskej osady na Horehroní, spätý s aristokratickou rodinou Coburgovcov. V súčasnosti je v rámci železnej cesty dostupný hámor v blízkej obci Zlatno i budova Ferdinandovej huty v Novej Maši, miestnej časti obce Vaľkovňa a kúria rodiny v prekrásnom historickom parku v Pohorelskej Maši.
Obec Polomka, vzdialená len niekoľko minút cesty autom alebo autobusom ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V dosahu je škola, škôlka, umelecká škola, pošta, reštaurácie, obchody a služby. Vysokou pridanou hodnotou je „rodinná atmosféra“ bývania, krásny dvor a parkovanie hneď pri dome.Prostredie a blízkosť hôr v ktorom sa nachádza je v posledných rokoch známe aj vzrastajúcim záujmom o turistiku a kultúrne vyžitie a ponúka veľa možností na dokonalý oddych i športové vyžitie, lyžovanie, turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, zberu bylín a lesných plodov. SKI Centrá v Polomke a Telgárte sú k dispozícií počas celej zimnej sezóny. Predná Hora, novovybudované rekreačné zariadenie s wellness a južná strana Chopku je dostupná autom za cca 40 minút. Čerstvý horský vzduch je balzamom na telo i dušu. Túto ponuku je nutné vidieť a osobne si vychutnať možnosti oddychu v atmosfére rázovitého Horehronia pod Kráľovou Hoľou, spojeného s folklórom a dobrými ľuďmi.

VÝHODY:

- okamžite obývateľný útulný byt za rozumnú cenu bez nutnosti okamžitých investícií vrátane oddychovej zóny uprostred zelene, ovocných stromov a záhonov plných kvetov v susedstve s priateľskými obyvateľmi
- používanie murovanej pivnice a hospodárskej budovy, ktoré poskytujú dostatok ďalšieho úložného priestoru,
- okrem stáleho bývania je tu aj možnosť využitia ako prázdninový byt- apartmán, vzhľadom na možnosť odstavovania elektrického kúrenia a čerpania vody.
- atmosféra rodinného bývania,
- občianska vybavenosť

NÁZOR MAKLÉRA:

Veľký pozemok obklopujúci bytový dom vytvára ku bytu pekné prostredie pre život, uprostred udržiavanej zelene s výhľadom na majestátne hory tatranského hrebeňa a končiarov Muránskej planiny. Ak hľadáte pokoj a pohodlie je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre Vás, ponúkaný byt Vám poskytne útulné, rodinné zázemie. Radi Vám sprostredkujeme jeho kúpu s kompletným servisom.





"Predaj útulného bytu v krásnej lokalite pod Kráľovou Hoľou za rozumnú cenu."
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
bezproblémové parkovanie
izieb
trieda
50 m²
osobné
0/2
juho-východ
áno
áno
áno
1987
tehlová

Anna Nociarová

Realitný maklér Brezno

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 363 330 annanociarova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Brezne podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Brezne, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Brezne

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Brezne.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62342
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
65063 annanociarova[at]haloreality.sk 36000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • S realitkou maklérkou pani Nociarovou sme veľmi spokojný. Seriózne vystupovanie, všetko nám vysvetlila, veľmi milá, príjemná pani. Nami zvolenú nehnuteľnosť mala v ponuke aj iná RK, ale už po jednom telefonáte sme vedeli, že s nimi jednať nechceme. A prvý dojem nesklamal, sme radi, že spolupracujeme s vami a už to len dotiahnuť do úspešného konca.Janka Š.
  • Pani Anna Nociarová je milá a profesionálna maklérka, mám s ňou výborné skúsenosti. Komunikuje tak, ako sa to očakáva a je ochotná. Môžem ju odporúčať. Soňa
  • Dobrý deň, chcela som Vám poďakovať za profesionálny a hlavne optimistický prístup plný entuziazmu a energie, ktorú ste vliala aj do mňa. Za krásne fotky a nádej na predaj. S pozdravom J. Bugáňová

  • Ochotná, milá a vyzná sa, bola pripravená na stretnutie a poskytla aj potrebné materiály. Zároveň vedela aj informácie o okolí. M.C
  • Boli sme veľmi spokojní pani Nociarovú by sme neváhali kontaktovať znova keď budeme potrebovať. Podhorcová Zdenka
  • S pani Nociarovou sme boli spokojny. Profesionalny pristup a super vystupovanie! M.P
  • Vysoko profesionálny prístup p. Nociarovej si veľmi ceníme.
  • Profesionálny prístup maklérky môžem hodnotiť veľmi vysoko. LK
  • Profesionál ktorého treba hľadať. JUDr. Ján Mojžiš
  • Boli sme nadmieru spokojni.. maximálna profesionálka .. povedala nám všetko čo sme mali vedieť .. bola to nasa prvá skúsenosť a všetci nás odhovárali od RK.. mýlili sa.. jej odmena bola absolútne adekvátna.. Dana F.
  • Môj priateľ a ja žijeme v cudzine a už rok sme sa snažili nájsť vhodný pozemok pre náš vysnívaný dom. Dostali sme pozitívne referencie na Halo Reality, tak sme neváhali a oslovili sme zopár maklérov zo Stredného Slovenska. Všetky maklérky boli príjemné, ale iba prístup p. Nociarovej bol veľmi nadštandartný. Je profesionálna, úctivá a hlavne vedela nám odpovedať na všetky naše otázky ohľadne pozemku. Komunikácia s ňou bola veľmi hladká aj zo zahraničia. Určite odporúčame p. Nociarovú na 100%.Maya&Thomas
  • Sympatická, komunikatívna pani. Diana Pachingerova
REALITNÝ MAKLÉR Brezno
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62342
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia