Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Plavecký Štvrtok, okres Malacky, NOVOSTAVBA plus dvojpodlažný dom

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj dva rodinné domy na veľkom pozemku v Plaveckom Štvrtku, okres Malacky. Pozemok má dve príjazdové cesty cez brány na diaľkové ovládanie. Prvý dom je dvojpodlažný a polka domu je podpivničená. Na prízemí sú veranda, chodba, veľká kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa s vírivou vaňou, WC, dve komory a dve izby. Na druhom podlaží je vstupná hala, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, WC, komora a štyri izby. Z dvoch izieb je možný výstup na balkón, ktorý je pozdĺž celej šírky domu smerom od ulice. Tento dom bol v roku 2007 komplet zrekonštruovaný, bola vymenená strecha, rozvody, stierky, podlahy a kúrenie s novým elektrickým kotlom. Na dome sú plastové okná a plastové sú aj vchodové dvere, nad ktorými je nová strieška, a plastové sú i dvere vedúce na balkón. Interiérové dvere boli vymenené za drevené. V dome sa kúri plynom, ale dá sa postaviť aj krb, nakoľko dve izby majú prístup ku komínu. Rozloha domu je 12x10m. Druhým domom na dvore je novostavba s rozlohou 13x9m. K dispozícii sú dve chodby, komora, kuchyňa, tri izby a veľká kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovým kútom a WC. Z jednej izby je možný výstup na zastrešenú terasu. Na dvore sa nachádza garáž, altánok pre dve autá, altánok na sedenie, stavaný krb, fontánka s vodou, a hospodárska budova na náradie a krytý bazén. Chodníky a vstupy na pozemku sú zo zámkovej dlažby. Celková výmera pozemku je 1144m². Celkové mesačné náklady za oba domy sú 250EUR.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
30432 * 278990
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia