Zaujímavý rodinný dom s veľkým pozemkom, ktorý sa dá rôzne využiť.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Petrova Ves

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
127 200 €

Ponúkame na predaj väčší rodinný dom v obci Petrova Ves, okres Skalica.

DISPOZÍCIA:

Podbráním sa vojde k verande, z ktorej je rovno vstup do staršej časti domu, kde sa nachádza kuchyňa, veľká komora a menšia miestnosť, v minulosti využívaná ako kúpeľňa, teraz šatňa.
Vľavo sa vchádza do novšej časti domu, kde sa chodbou vľavo vojde do kúpeľne s vaňou spojenou s WC, rovno sa vojde do prvej izby, vpravo do druhej izby a krásnym dreveným schodiskom na poschodie, kde sa rovno nachádza menšia tretia izba/cca 9m²/, vpravo veľká štvrtá izba s loggiou priechodná do piatej izby a výstupom na povalu. Štyri izby sú rozmerovo totožné cca 20m².
Zo zadnej časti je dom spojený s kôlňou a veľkou garážou.
Na konci pozemku sa nachádza zariadená maringotka.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Dom je v pôvodnom, ale zachovalom stave /r.1970/, vhodný na rekonštrukciu.
Podlahu v izbách pokrývajú krásne drevené parkety, ostatnú podlahu tvorí staršia dlažba a koberce, na chodbe je osadený krb, nachádza sa tam aj komín cez ktorý by sa dal dom vykurovať.
Momentálne je vykurovaný plynovými gamatkami.
Strecha je sedlová s pôvodnou strešnou krytinou.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete, elektrina, plyn, obecná kanalizácia aj vodovod, na pozemku sa nachádza aj studňa a už nevyužívaná žumpa.

Veľký oplotený pozemok, kde si svoje miesto nájde aj bazén, miesto na sadenie podľa svojich požiadaviek, prípadné chovanie zvierat.
V záhrade rastú plodné ovocné stromy ako jabloň, slivka, čerešňa, marhuľa, na konci pozemku sa nachádza aj smrek a borovica.
K dispozícii je stavaná udiareň, podzemná pivnica. parkovanie možné pred domom, v podbrání, alebo v garáži.

Rozloha pozemku je 1172m², zastavaná časť 152m², obytná cca 120m².
Orientácia je na východ a západ.
Dom je bez tiarch, kúpou ihneď voľný.

VÝHODY:

- veľký pozemok
- prípadná rekonštrukcia podľa svojich predstáv
- vhodný pre väčšiu rodinku
- dobrá občianska vybavenosť v obci
- dostatok súkromia

MESAČNÉ NÁKLADY:

cca 100€.

LOKALITA:

Petrova Ves je obec s vyše tisíc obyvateľmi a dobrou občianskou vybavenosťou. Susedí s mestom Gbely, neďaleko je mesto Holíč, kde je kompletná občianska vybavenosť, hranice s ČR a okresné mesto Skalica /15km/.
V obci je k dispozícii MŠ, ZŠ, obecný úrad, pošta, kostol, potraviny, rôzne služby, reštaurácia, bar, futbalový štadión, vodná nádrž.

NÁZOR MAKLÉRA:

Zaujímavý rodinný dom s veľkým pozemkom, ktorý sa dá rôzne využiť.
Najlepšie vidieť osobne.
Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a dohodneme si obhliadku.

"Zaujímavý rodinný dom s veľkým pozemkom, ktorý sa dá rôzne využiť."
izieb
152 m²
120 m²
1172 m²
15x76
áno
áno
áno
1970
tehlová
pozemok
klasický

Jana Konečná

Realitný maklér Senica

0915... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0915 950 023 janakonecna[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Skalici podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Skalici, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Skalici

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Skalici.

35000
zazmluvnených klientov
4706
recenzií od klientov
62376
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63741 janakonecna[at]haloreality.sk 127200
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Super komunikácia zodpovednosť profesionalita. Môžem len doporučiť. Peter Valouch
  • Byt bol predany do tyzdna, co je v dnesnych tazsich casoch velky uspech a dakujeme pani maklerke za spolupracu :) Urcite odporucame. OJ
  • Pani Konečná je veľmi milá, ochotná a trpezlivá maklérka , ktorá poradí a vyberie na mieru to čo klient požaduje a potrebuje. Viac takých ľudí a všetkým sa bude bývať lepšie. M.S.
  • Oceňujem veľmi dobrý prístup. Vďaka maklérke som dokázal prenajať byt za menej ako týždeň. MH
  • Príjemný prístup všetko rychlo vybavené veľka spokojnosť. Petra
  • Oceňujem trpezlivosť, pokojný a profesionálny prístup. Veľká vďaka. EŠ
  • Výborná komunikácia, ochota, spoľahlivosť. Peter Hrebenar
  • Rýchle, profesionálne jednanie na úrovni, veľmi sme spokojní. Ďakujeme Matheova
  • Bol som veľmi spokojný, ďakujem. S pozdravom Adrián K.
  • S Jankou sme boli veľmi spokojní. Jej profesionálny prístup, rýchle jednanie, nám pomohlo vybaviť prenájom nášho bytu. Jej prácu hodnotím veľmi pozitívne. Ak by som potrebovala, riešiť niečo s nehnuteľnosťou, určite sa na ňu s dôverou obrátim. Dana M.
  • Osobný prístup. M.H.
  • Boli sme s pani maklerkou na obhliadke bytu, aj keď sme si nakoniec vybrali iný byt boli sme milo prekvapený s ochotným a prijemným jednaním šikovnej pani maklérky. Ak by sme potrebovali s niečím pomôcť v realitách vieme na koho sa obráťit. Skvelý pristup odporúčam. JM
REALITNÝ MAKLÉR Skalica
35000
zazmluvnených klientov
4706
recenzií od klientov
62376
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia