Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, reštaurácia Ožďany, okr. Rimavská Sobota, Motorest Cieľ - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj novo zrekonštruovaný Motorest CIEĽ s ubytovaním. Zastavaná plocha pozemku 680m², podlahová plocha 1260m² a celková plocha pozemku 3000m². Nehnuteľnosť je kompletne zariadená a to veľkokapacitná nerezová kuchyňa, kompletne zariadený bar so spotrebičmi, v reštaurácii a na terase sú drevené stoly a stoličky z jaseňového dreva. Nehnuteľnosť je napojená na inžinierske siete – elektrina, vodovod, plyn a vlastný septik. Nehnuteľnosť disponuje nanovo urobenými revíziami potrebnými k prevádzke. Kompletne vymenené osvetlenie nehnuteľnosti za LED svietidlá a vonkajšie LED osvetlenie s LED oznamujúcim vstupným panelom s možnosťou programovania. Vybudovaný kompletný kamerový systém s nahrávaním . Pred nehnuteľnosťou je nanovo vybudované detské ihrisko a parkovisko, ktoré je súčasťou predaja. DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI : Jedná sa o 3-podlažnú stavbu s nasledovnou dispozíciou. Prízemie:
druhá reštaurácia s funkčným krbom, barom, kuchyňou a samostatnou prístupovou chodbou, toalety(dámske a pánske), chodba,1x potravinový sklad, 4x technická miestnosť,3x obytná miestnosť, 2x šatňa alebo obytná miestnosť + toalety. Prvé poschodie: 2x oddeliteľná vonkajšia veľká terasa (2x - 6m x 20 m),rozľahlá reštaurácia s detským kútikom, bar, veľkokapacitná kuchyňa, 4x sklad, toalety (dámske a pánske), 3x kancelária. Druhé poschodie: 3x izba so zariadením. Nehnuteľnosť má súkromné parkovisko kde asfaltová plocha 2300m² je priamo pred budovou s tromi vstupmi pre motorové vozidlá s dopravným označením a možnosťou nočného parkovania za poplatok. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne vybavená so všetkými spotrebičmi, nábytkom, vnútorným zariadením a technickým vybavením, jedálenskými setmi (príbory, taniere, hrnce, ...) a reštauračným vybavením ( obrusy, koreničky, šálky, dekorácie, ...) a taktiež s funkčnou web stránkou a know how firmy (jedálne lístky, normy, grafika,). Nehnuteľnosť sa nachádza na frekventovanom hlavnom ťahu Bratislava - Zvolen – Košice južnou trasou. Svojou polohou, zariadením a aj celkovým vybavením je stabilne obsadená počas celého roka. Motorest sa nachádza 2,5 km od okresného mesta Rimavská Sobota. Maklér odporúča túto nehnuteľnosť.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62292
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
41404 michalkamensky[at]haloreality.sk 385000
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62292
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia