Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Nitra - NOVOSTAVBA + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ak hľadáte novostavbu rodinného domu v ktorom sa dá hneď bývať, ktorý je už dokončený s pekne upraveným pozemkom v novovzniknutej tichej lokalite pod pod lesom, len pár minút od Nitry, ktorý bude vašim domovom celý život, pozri sa na tento dom v Nitre, ktorý je jedinečný, úžasný, dokonalý.

Môžete hneď bývať, všetko je dokončené v štandarde, kuchynská linka na mieru, veľká priestranná garáž čaká na Vášho miláčika.

Ponúkame na predaj novostavbu 4-izbového rodinného domu o celkovej rozlohe 215m² a krytou terasou s pekným výhľadom. Hlavný vstup do domu je riešený z juhozápadnej strany. Nachádza sa v tichej uličke v mierne svahovitom pozemku o rozlohe 696m², ktorý ponúka bývanie s príjemným pocitom súkromia.
Tento dom ponúka to najlepšie, čo sa dnes dá nájsť – skvelú polohu, vynikajúcu kvalitu stavby, precíznosť, priestrannosť a súkromie.

DISPOZÍCIA:

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby (6,66 m²), z ktorej sa prechádza do dennej a nočnej časti domu. Obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou (49,31 m²), 3x samostatná spálňa (16.65m², 15.39m², 13,50m²), kúpeľňa s WC (7,98 m², vaňa, sprchový kút), technická miestnosť (2,50m²), druhá toaleta (1,65 m²), komora (1,88), dvojgaráž (39,75m²), z ktorej je prístupná technická miestnosť (2,50m²). Z obývacej izby je vstup na zastrešenú priestrannú terasu. (20,92m²).

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Rodinný dom dokončený v štádiu štandard + na mieru vyrobená kuchynská linka, vrátane všetkých spotrebičov. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete.

TECHNICKÉ INFORMÁCIE:
- Úžitková plocha 170,85 m²
- Plocha pozemku 696 m²- Plocha pozemku 696 m²
- Obytná plocha 82,98 m²
- Plocha terasy 20,92 m²
- Obvodové múry tehla Britterm – 38cm
- Zateplenie Polystyrén 10 cm
- Jedno prieduchový komín Schiedel UNI Advanced 200
- Strešná krytina BRAMAC Klasik
- v dome podlahové kúrenie, v garáži je radiátor
- studňa – vrt 75m
- Podlahové kúrenie Gabotherm
- Kondenzačný kotol so 120l zásobníkom vody Wolf
- Videovrátnika
- IS: Voda, kanalizácia - žumpa 14m3, do budúcna možnosť pripojiť sa na kanalizáciu
elektrina, plyn
- Prestrešená terasa
- Garážová brána pre dvojgaráž
- Realizácia do štádia štandard + kuchynská linka na mieru, vrátane všetkých spotrebičov

VÝHODY:

Žiadne starosti, skrátka dom na kľúč.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Náklady na bývanie cca 170EUR.

Prístup k nehnuteľnosti je po betónovej účelovej komunikácii.

LOKALITA:

Kynek je mestská časť v Nitre, ktorá sa nachádza 5 km severozápadne od centra mesta, v severnej oblasti Nitrianskej pahorkatiny a je obklopený prírodnými krásami, ako sú Kynecký les, Kynecký potok a Šúdolská dolina. Kynek je tichá a pokojná lokalita, ktorá ponúka príjemné bývanie v blízkosti prírody, ale má aj výbornú polohu blízko centra Nitry a rýchleho napojenia na diaľničný obchvat. Kynek je vhodný pre rodiny s deťmi, seniorov, ale aj pre mladých ľudí, ktorí hľadajú komfort a kvalitu života.

Páči sa Vám tento rodinný dom? Príďte sa pozrieť. Je to jednoduché. Máte tri možnosti, ako na to. Zavolajte mi na číslo +421 905 806 395, napíšte mi SMS, alebo pošlite mail - marianhalabuk@haloreality.sk

"Vaše nové bývanie v novovzniknutej tichej lokalite pod lesom."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63315 marianhalabuk[at]haloreality.sk 339000
35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia