Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj rodinný dom so záhradou v obci Ľubeľa situovaný na rovinatom pozemku o veľkosti 645 m². Dom je napojený na obecný vodovod, elektrinu a má vlastnú čističku odpadových vôd, ktorá ústí do potoka. Okná všetkých miestností sú orientované na východ okrem prednej izby domu, ktorá má okná aj na juh.

V dome sa nachádzajú štyri izby, kúpeľňa s toaletou, bidetom a sprchovým kútom, kuchyňa, veranda, dreváreň, letná kuchyňa a pivnica.
Podlahy - vo verande, kúpeľni, kuchyni a v dvoch izbách je keramická dlažba, v jednej izbe plávajúca laminátová podlaha a v jednej izbe pôvodná drevená palubovková podlaha.
Okná - plastové s izolačným trojsklom s vnútornými látkovými roletami, okrem miestnosti na prízemí a letnej kuchyne, kde je izolačné dvojsklo.
Valbový hambálkový krov bol zrekonštruovaný v roku 2012, kedy bolo položená aj nová strešná krytina - škridla BRAMAC a nový odkvapový systém.
V obytnej časti domu sú zrekonštruované elektrické rozvody.
Vykurovanie - 3 elektrické konvektory, v kúpeľni elektrické podlahové kúrenie, v jednej izbe infračervené podlahové kúrenie a v jednej izbe akumulačné elektrické kachle. V dome sú vymurované dva komíny Shiedel, na ktoré sú napojené krbové kachle v prednej izbe a kachľová piecka v kuchyni.
Na ohrev teplej vody sa využíva elektrický bojler umiestnený v kúpeľni.
V kuchyni je nainštalovaný video-vrátnik.

Dispozícia domu:
na vyvýšenom prvom nadzemnom podlaží sa nachádza samostatný dvojizbový byt - po schodoch je vstup do verandy, z nej sa vchádza do obývacej izby, do kúpeľne a do kuchyne, z ktorej je vstup do spálne. Za spálňou sa nachádza ďalšia izba so samostatným vstupom zvonku, situovaná na 2. nadzemnom podlaží. Pod ňou na prízemí je ďalšia miestnosť tiež so samostatným vchodom, momentálne využívaná ako dielňa a vedľa nej je vchod do drevárne, z ktorej je vstup do podkrovia. Podlahová plocha obytných miestností je 110 m². V prednej časti domu v zapustenom podzemnom podlaží sa nachádza letná kuchyňa o veľkosti 20,4 m² a z nech sa vchádza do pivnice o veľkosti 8,4 m², obe miestnosti sú v pôvodnom stave.

Záhrada je rozdelená pletivovým plotom, v prednej časti vedľa domu je dvor s trávnikom, v strede ktorého vedú od vstupnej brány pásy zatrávňovacej dlažby ako podklad pre motorové vozidlo, za plotom je trávnatá záhrada s okrasnými a ovocnými stromami, v ktorej je situovaný drevený altánok a drevený vyvýšený záhon. Pred domom sa nachádza studňa.

Občianska vybavenosť - základná škola, škôlka, obchody s potravinami, hostinec, pošta, katolícky kostol, ihriská (detské, multifunkčné, futbalové), detský lekár, lekáreň, autobusová zastávka, stavebniny, autoservis, kaderníctvo.

Bývajte alebo dovolenkujte na Liptove, len pár minút autom od vodných parkov (Bešeňová a Tatralandia), od lyžiarskych stredísk (Jasná Nízke Tatry, Opalisko, Malinô Brdo) a nekonečných možností turistiky, zážitkových atrakcií a športového vyžitia.
Kontaktujte nás a my Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti.

"Rodinný dom v nádhernom prostredí Liptova."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
56834 jankacurillova[at]haloreality.sk 139900
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia