Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Liptovský Hrádok, J.N. Bobulu - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj trojpodlažný rodinný dom po rozsiahlej rekonštrukcii, ktorý sa nachádza v Liptovskom Hrádku - časť Celiny. Rodinný dom je vhodný pre viacčlennú rodinu, ako viacgeneračný dom alebo ako dom vhodný na ubutovávanie hostí kombinovaný s bývaním majiteľa.

Dom sa nachádza na svahovitom pozemku o rozlohe 781 m² a dispozične pozostáva z podzemného podlažia (1.PP), prvého medziposchodia (1.MP) nadzemného podlažia (1.NP), druhého medziposchodia (2.MP) a podkrovia (PK). Dom má dva samostatné vchody z 1.NP a z 1.PP a preto je dobre oddeliteľná časť na bývanie a časť na prenájom.

1. Podzemné podlažie:
pozostáva zo vstupu cez krytú terasu, nachádza sa tu kuchyňa, jedáleň s krbom, prechodová miesnosť, kotolňa a dielňa

1. Medziposchodie:
tu sa nachádza samostatná toaleta, kúpeľňa so sprchovým kútom, práčovňa, sklad-komora a garáž. Garáž sa momentálne nevyužíva a je možne prerobiť ju na ďalší obytný priestor alebo wellness.

1. Nadzemné podlažie:
Cez toto podlažie je hlavný vchod do domu a súčasným majiteľom slúži ako byt na súkromné bývanie. Nachádza sa tu zádverie, šatník, vstup na schodisko, ktoré prepája celý dom, obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou a spálňa. Z obývacejizby je vstup na loggiu smerovanú do záhrady.

2. Medziposchodie:
pozostáva z dvoch obytných izieb, v jednej je balkón, kúpeľne a toalety

Podkrovie:
pozostáva takisto z dvoch obytných izieb (jedna je s balkónom) a povaly, ktorá je predpripravená na dobudovanie kúpeľne a toalety a ďalšieho možného obytného priestoru

Dom bol kolaudovaný v roku 1980, prvá rekonštrukcia prebehla v roku 2007, v rokoch 2018 až 2020 prešiel rozsiahlou rekonštrukciou do podoby, v ktorej je dnes. Nová elektroinštalácia, radiátory, plastové okná, podlahy, kúpeľne, toalety, radiátory, nový bojler na ohrev vody, vchodové a interierové dvere, stierky, kamerový systém.

Náklady na réžiu sú približne 200 Eur/mesiac - 120 Eur plyn, 60 Eur elektrina a 20 Eur voda.

"Dom vhodný pre viacčlennú rodinu alebo podnikanie. Stačí sa nasťahovať."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
57150 marianhlavna[at]haloreality.sk 239000
35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia