Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Prenájom, dvojizbový byt Levice, Rybníky III, 2 izby + kuchyňa, s balkónom, po kompletnej rekonštrukcii

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na prenájom veľmi pekný, priestranný a kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt s balkónom v obľúbenej lokalite sídliska Rybníky III. v Leviciach.

Byt sa nachádza v 12 poschodovom bytovom dome s dvoma výťahmi a prislúcha k nemu pivnica.

DISPOZÍCIA:

Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba, priechodná obývacia izba, nepriechodná spálňa, kuchyňa, komora, kúpeľňa a samostatná toaleta.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

V byte bola v roku 2023 dokončená kompletná rekonštrukcia, vymenené boli plastové okná so žalúziami, vymurované a dispozične zmenené bolo jadro bytu, kde dostala priestor samostatná veľká kúpeľňa a toaleta, nová kuchynská linka so spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, varná doska, elektrická rúra, digestor), nové stierky a maľovka, laminátové podlahy, nové interiérové dvere, nové rozvody vody a elektriny. V kúpeľni a toalete znížené stropy. Pôvodné sú len vchodové dvere do bytu.

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom prešiel takisto rekonštrukciou, bol zateplený s novou fasádou, elektronický vrátnik, vo vchode bytového domu sa nachádza prípojka na optický internet, v byte internet nie je napojený. Dva nové výťahy (jeden osobný a jeden nákladný) poskytnú pohodlnú prepravu osôb aj väčších predmetov do bytu.

Byt sa prenajíma bez zariadenia tak, ako je zobrazené na fotkách a pre nového nájomcu je pre prenájom voľný ihneď.

Úložný priestor rozšíri pivnica, ktorá je takisto pripravená na užívanie.

Susedia v okolí bytu sú príjemní a bezproblémoví, súkromná chodba pred bytom zabezpečuje zvýšenú bezpečnosť bývania.

VÝHODY:

- pokojná lokalita
- umiestnenie bytu
- kompletná rekonštrukcia bez predošlých nájomníkov - čistý a voňavý stav
- všetko na skok

CENA PRENÁJMU:

Cena prenájmu je 600 eur/mesiac, majiteľ požaduje pri nástupe nájomníka 1 mesačné nájomné za nadchádzajúci mesiac vopred a 2x depozit vo výške mesačného nájmu (prípadne dohodou).

NÁZOR MAKLÉRA:

Vzhľadom na príjemnú tichú lokalitu a kompletnú občiansku vybavenosť v okolí (v blízkosti autobusová zastávka, nákupné strediská, pošta, školy, MŠ, pohostinstvá, čerpacia stanica, športový areál), čistý stav bytu, ktorý nebol po rekonštrukcii ešte obývaný, túto krásnu nehnuteľnosť do prenájmu rozhodne odporúčam.

Ak vás táto ponuka zaujala, všetky ďalšie otázky rada zodpoviem pri osobnej obhliadke, neváhajte ma kontaktovať.

"Krásny byt voňajúci novotou je pripravený poskytnúť domov"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64612 juditajanickova[at]haloreality.sk 600
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia