Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Kráľová pri Senci - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj krásny moderný 4-izbový rodinný dom v Kráľovej pri Senci s architektom upravenou záhradou a bazénom. Dom sa nachádza v tichej lokalite s novými rodinnými domami prevažne s mladými rodinami s deťmi.
Výmera pozemku: 743m² (23x35m)
Úžitková plocha: 116,76m² plus terasa: 14m²
Obytná plocha: 80m²
Zastavaná plocha: 142m²
Pochôdzna povala: 20m²

Tento očarujúci dom zariadený v škandinávskom štýle má ideálnu dispozíciu, kde je pekne oddelená denná časť od nočnej: vstupná predsieň, hosťovská toaleta, chodba, kuchynský a obývací priestor s výstupom na terasu, komora, technická miestnosť/práčovňa, dve izby, spálňa so šatníkom a výstupom na terasu, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, povala.
Samotný nábytok a zariadenie domu navodí príjemný pocit z bývania, predovšetkým kuchynská linka s ostrovčekom je ako stvorená na prípravu dobrôt pre celú rodinu ako i priateľov. Príjemnú atmosféru z domu umocňuje tiež krb v obývacej miestnosti. Ako stvorený na romantické večery vo dvojici.
Technické parametre stavby:
- Dom postavený z tehly, zateplenie 10cm polystyrén
- Drevené okná
- Strecha Bramac pálená tehla
- Strop sadrokartón, 40cm zateplenie
- Podlahové kúrenie elektrické - vykurovacie rohože Caleo, samostatné regulovanie termostatmi v každej miestnosti
- Klimatizácia
- V obývacej miestnosti krb
- Bezpečnostný systém alarm
- Na oknách vnútorné žalúzie plisé

Exteriér domu a záhrada:
Rozloženie záhrady mal v rukách záhradný architekt, ktorý vyčaril skutočne pekné miesto pre oddych. Je tu množstvo okrasných rastlín, kríkov a stromov, vysadený trávnik zavlažovaný automatickou závlahou doplnenú o kvapôčkový systém napojenú na vŕtanú studňu (12m3), menšia úžitková záhradka na pestovanie zeleniny a byliniek. V zadnej časti je veľká terasa s posedením, záhradný domček na uskladnenie záhradnej techniky, ale i ako sedenie pod strieškou. Taktiež tu nájdete veľký krytý bazén ideálny pre ochladenie v horúcich letných dňoch. Samozrejmosťou sú ležadlá na slnenie. Z bočnej strany domu je drevárnička na skladovanie dreva na kúrenie.
V prednej časti domu potešia dve miesta na parkovanie áut.

Inžinierske siete: elektrina, obecná voda, žumpa, studňa, predpríprava na kanalizáciu priamo na pozemku, internet (GolemTech), plynová prípojka na úrovni pozemku. V blízkej budúcnosti bude zriadená na ulici prípojka na optický internet. Náklady predstavujú cca 136€/m (elektrina: 111€, voda: 10€, internet: 15€).

Obec Kráľová pri Senci je od mesta Senec vzdialená len 5 km. Pravidelným autobusovým spojením z obce je možné využiť dopravu autobusmi, či vlakom priamo do Bratislavy. V príjemnej obci na brehu Čiernej vody je všetko, čo pre bežný život je potrebné: praktický lekár, detský lekár, zubár, gynekologická ambulancia, lekáreň, materská škôlka, základná škola, niekoľko potravín, rôzne menšie obchodné prevádzky, stavebniny, autoservis. Prednosťou je detské ihrisko a futbalový štadión, kde sa pravidelne stretávajú susedia a obyvatelia. Pre aktívny oddych je ako stvorená cyklotrasa vedúca popri ramene Čiernej vody. V obci sa pravidelne konajú rôzne spoločenské a športové podujatia a akcie.

Rodinný dom sa predáva so všetkým nábytkom okrem televízorov. Stačí sa len nasťahovať. K dispozícii bude v prvej polovici novembra 2020. Srdečné Vás pozývam na obhliadku.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
51562 * 275000
35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia