Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Kostolná pri Dunaji - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj štvorizbový rodinný dom typu bungalov na 608m² (15x40m) pozemku v obci Kostolná pri Dunaji, v časti Malý Šúr.
Dom sa bude predávať v stave holodomu. Zastavaná plocha domu je: 208m², úžitková plocha 177,8m² (z toho veľkorysá 49m² zastrešená terasa).

Holodom bude zahŕňať:
Základy/ základová doska, hydroizolácia pod murivo, FeZn zemniace pásy – pripojenie na hromozvod, obvodové murivo – presná tehla 300 mm, zateplenie obvodových stien fasádny polystyrén 150 mm, zateplenie sokla – styrodur 30 mm
Stropná izolácia 300 mm, drevený krov + pochôdzna časť cca 30m², betónová strešná krytina, okapové zvody, hromozvod, vybetónovaná terasa, zastrešenie terasy dreveným prístreškom
Vnútorné priečky tehla 115 mm/250 mm, sadrokartónový strop (podhľady), omietky strojové, plastové okná – izolačné 3 sklo, 6 komorový systém, vchodové plastové dvere
Elektroinštalácia – kabeláž ukončená v podomietkových krabiciach, COAX + FTP – rozvody 1x každá izba, rozvod na alarmové čidlá do každej hlavnej miestnosti + vstupná hala
Rozvody vody + cirkulačný obeh na TÚV, mestská voda – predpríprava do technickej miestnosti, odpad – napojenie na septik 12m3 + príprava pripojenia na kanalizáciu, podlahové kúrenie, plynový kotol, zásobník na vodu
Predpríprava na: videovrátnik, kamera, alarm, klimatizácia, optika a TV, elektrické vonkajšie rolety
Vytiahnutá elektrina na pozemku na studňové čerpadlo, elek.bránu, bazén, záhradný domček (podľa dohody)
Predpríprava na krb, vonkajší gril, vonku elek. zásuvka na 380V a prívod mestskej vody

Dom bude mať logicky oddelenú nočnú časť od dennej. V dennej časti bude kuchyňa s jedálňou prepojená s obývacou miestnosťou, v ktorej budú priznané stropy, ktoré dodajú domu príjemnú atmosféru. V strede miestnosti bude predpríprava na krb, ktorý bude z vonjkajšej strany - terasy prepojený na záhradný gril. Terasa bude zastrešená a bude poskytovať dostatok priestoru, ale i toľko ceneného súkromia a kľudu.

Dispozícia:
vstupná chodba: 8,3m²
obývacia miestnosť: 37,6m²
kuchyňa: 9,6m²
spálňa: 16,3m²
toaleta pre hostí: 2,8m²
špajza: 2,8m²
izba: 14,3m²
izba: 13,1m²
kúpelňa: 10,8m²
technická miestnosť: 4,5m²
terasa: 49m²

Súčasťou ceny bude aj podiel na spoločnej prístupovej ceste k pozemku, ktorá má 166m². Budú vybudované prípojky na vodu, elektrinu, septik a predpríprava na kanalizáciu potiahnutá v prístupovej ceste. V obci kanalizácia zatiaľ nie je, je v štádiu riešenia, predpoklad dokončenia je r. 2022-2023.
Možnosť dokončiť do štandardu za príplatok. Taktiež je v tomto štádiu možné dokúpiť 200m² pozemku v záhrade.

Dom je umiestnený v pôvodnej zástavbe rodinných domov v druhom rade od cesty, takže bude poskytovať úplne súkromie a kľud pre pokojné bývanie.

V obci Kostolná pri Dunaji nájdeme obecný úrad, kostol, škôlku, pizzériu, pohostinstvo, pražiareň kávy s kaviarňou, vinotéku. Obľúbenou pre návštevníkov je Oáza Sibírskeho tigra, ktorá sa nachádza v bezprostrednej blízkosti obce. Vzdialenosť od okresného mesta Senec je zhruba 8 minút, do Bratislavy cca 20 minút autom. Do BA je možné sa dostať dvomi smermi, po okresných komunikáciách alebo cez neďalekú diaľnicu D1.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62466
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
55588 * 152000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62466
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia