Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Iliašovce - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Hľadáte útulný domček v tichej lokalite blízko mesta, kde nájdete útočisko pred dennodenným zhonom? Hľadáte domček na víkendové pobyty alebo dokonca na celoročné bývanie? Práve pre Vás máme v EXKLUZÍVNEJ ponuke samostatne stojaci dvojizbový domček, ktorý je situovaný na slnečnom a veľmi vkusne upravenom pozemku v celkovej výmere 814 m² v obci Iliašovce, ktorá je vzdialená len 7 km od okresného mesta Spišská Nová Ves. Je všeobecne známe, že Spišská Nová Ves je zároveň vstupnou bránou do Slovenského raja. Čo viac si človek môže priať?

ÚDAJE O NEHNUTEĽNOSTI:
Ponúkaná nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, je situovaná na mierne svahovitom pozemku s orientáciou na JZ a pozostáva z dvoch izieb, zádveria, vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne s toaletou, komôrky, ktorá sa dá využiť aj ako šatník, pretože za domčekom, okrem skladovacej miestnosti s výstupom na relaxačnú terasu, sa nachádza dreváreň s kamennou pivničkou vhodnou k uskladneniu potravín, zeleniny a pod. Zároveň je na pozemku situovaný aj záhradný domček pozostávajúci zo vstupnej chodby a jednej izbičky. Ideálne miesto na hranie sa pre detičky, prípadne na prenocovanie blízkych známych po vydarenej grilovačke. O parkovanie svojich áut nemusíte mať obavy. Súčasťou domu je aj garáž, dokonca s toaletou. Pokiaľ Vás bude viac, môžete parkovať pred domom a aj vo dvore.

TECHNICKÉ ÚDAJE:

- rok kolaudácie 1942,
- rekonštrukcia prebiehala priebežne (r. 1998 - 2004),
- konštrukcia domu: tvárnice - obvodové múry, tehla - vnútorná priečka deliaca spálňu od komory,
- strecha: pokrytá plechom,
- vykurovanie: zabezpečuje kondenzačný plynový kotol cez radiátory,
- podlahy: drevené, dlažba, plávajúce podlahy,
- okná: plastové,
- dvere: vstupné bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere sú pôvodné drevené vo veľmi dobrom a zachovalom stave,
- inžinierske siete: voda, plyn, elektrina (220/380 V) čiastočne v medi, v jednej izbe hliník. Odpad: ČOV je vo výstavbe, v súčasnosti odpad odteká do potoka. V dome je zavedený internet Telecom-u.
- zateplenie: z troch strán (polystyrén hrúbky 5 cm), energetický certifikát nebol vytvorený,
- mesačné zálohové platby 90,-€ (voda, plyn, elektrina).

Výmera pozemku: 814 m²
Zastavaná plocha: 111 m²
- úžitková plocha: cca 170 m²
- obytná plocha: cca 67 m²
Záhrada: 362 m²
Nádvorie: 452 m²

Nehnuteľnosť je bez akejkoľvek ťarchy, pripravená k predaju. Sťahovanie podľa dohody. Zariadenie je taktiež vecou dohody. Uprednostňuje sa hotovostný klient.

VÝHODY:

- ticho, ktoré lieči,
- domček je obývateľný, udržiavaný, vo veľmi dobrom stave,
- možnosť zväčšenia obytnej časti dostavbou v podkroví, prípadne prístavby,
- v obci je postačujúca občianska vybavenosť, blízkosť obce Smižany a okresného mesta istí kompletnú občiansku vybavenosť,
- stačí sa nasťahovať a užívať si nádherné prostredie,
- nekonfliktní a slušní susedia.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Veľmi rada Vás bližšie oboznámim s nehnuteľnosťou na našej spoločnej obhliadke.

"Jedničný útulný domček v okuzlujúcej lokalite, kde vládne ticho, kľud a pokoj"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62466
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59712 dagmarhajekova[at]haloreality.sk 139900
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62466
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia