Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Hrubý Šúr - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj útulný 4-izbový rodinný dom s príjemnou atmosférou v obci Hrubý Šúr. Rodinný dom má zastavanú plochu 116m², garáž na jedno auto (18m²), zastrešenú terasu 17,85m² a celková výmera pozemku je 526m² (26x21m). Kolaudácia domu prebehla v roku 2014.

Dispozícia domu:
Vstupná chodba, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, jedálňou, komora, 2 detské izby a spálňa rodičov, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta. Na povale je úložný priestor. Priestor obývačky umocňuje vysoký strop a jedinečnú atmosféru dotvárajú aj kachle.
V dome sú použité kvalitné materiály, masívne drevené dvere, na podlahe je drevená dlážkovica zo smrekového dreva, okrem kúpeľne a toalety a vstupnej chodby, kde je dlažba. Dom je z tehly, zateplený 10cm polystyrénom, na strope sadrokartón.

Kúrenie v dome zabezpečujú kachle s výmenníkom vody, čím zohrievajú vodu v radiátoroch, plynový kotol, alebo tiež klimatizácia v obývačke.

Náklady na dom: 39€/m elektrina, 45€/m plyn, raz za 2 mesiace 42€ vytiahnutie žumpy, voda 70€/rok. V dome je internet Rádioland satelit, TV zabezpečuje len anténa.
Dom sa predáva so zabudovaným nábytkom, ostatný nábytok podľa dohody.

Celý pozemok je oplotený. Sú tu vysadené ovocné stromy, figy, palma, úžitková záhrada na pestovanie zeleniny. Na závlahu slúži 5 vývodov na upevnenie záhradnej hadice, na obecnú vodu. Záhradné sedenie pod zastrešenou terasou vzadu na pozemku poskytuje súkromie pri opekaní nad ohniskom. V zadnej časti je tiež záhradný domček na náradie, drevárnička na uskladnenie palivového dreva. Odtiaľto sa dostaneme vstupom aj do garáže, ktorá aktuálne slúži ako náraďovňa a posilňovňa. Pod časťou garáže je pivnica na odkladanie vecí. Jedno auto je možné zaparkovať pred garážou, inak na prístupovej ceste popri plotu. Rodinný dom sa nachádza v novej lokalite v tichej uličke s novostavbami rodinných domov.

V obci Hrubý Súr je kompletná občianska vybavenosť, miestny úrad, potraviny, pizzéria, kostol. Je tu zastávka prímestskej autobusovej dopravy. Do mesta Senec je to len 5km, odkiaľ je dobré napojenie na diaľnicu.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
52328 * 235000
35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia