Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Heľpa, Brezno

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj trojpodlažný rodinný dom, zariadený ako penzión v atraktívnom prostredí Horehronia v Heľpe. Dom sa nachádza v malebnej krajine na rozhraní Nízkych Tatier a národného parku Muránska Planina pod Kráľovou Hoľou. Je postavený na slnečnom, rovinatom pozemku s rozlohou 861 m², má bezproblémový prístup z hlavnej cesty z Brezna do Popradu. Prízemie domu pozostáva zo zádveria, spojovacej chodby, kúpeľne, samostatného WC, komory, jednej izby, kuchyne a skladových priestorov. Nachádza sa tu atraktívna hala s krbom, barom a príjemným posedením pre 30 ľudí, kapacita ubytovania zodpovedá tomuto počtu hostí. Na poschodie vedie zo vstupnej chodby schodisko. Prvé poschodie tvorí spojovacia chodba, dve kúpeľne z WC a tri izby. Druhé poschodie tvorí zaujímavo riešená kuchyňa, ktorá je zariadená s na mieru vyrobeným nábytkom, nachádzajú sa tu tri podkrovné izby, jedna spáľňa ,WC a kúpeľňa a skladovacie priestory. Samostatný vchod je do technickej miestnosti a kotolne. Vykurovanie je zabezpečované ústredným kúrením, šetrnou pecou na drevo v kombinácií s elektrickým kotlom, ktoré je možné podľa potreby kombinovať, plynová prípojka je v dosahu. V jednej z kuchýň je keramický sporák na drevo. Okná sú pôvodné drevené v dobrom stave. Dom sa nachádza sa na udržiavanom pozemku, ktorý je oplotený. Odpad je zvedený do kanalizácie. Dom je esteticky riešený, prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, ktorá pozostávala - nové rozvody elektriky, vody, kompletná rekonštrukcia kúpeľní, kvalitný drevený nábytok robený na mieru. Strecha je sedlová, krytina eternit. Na pozemku je k dispozícií veľký záhradný altánok z krbom, dreváreň, dieľňa, malá maštaľ a parkovacie miesta pre autá hostí. Je vhodný na celoročné bývanie, podnikanie ale aj ako prázdninový dom. Obec má kompletnú občiansku vybavenosť a prostredie pravého slovenského vidieka tu ponúka veľa možností pre aktívny ale i pasívny relax vo forme peších a cyklistických túr do národných parkov Nízke Tatry a Muránska planina, možnosť venovať sa hubárčeniu, zberu byliniek a lesných plodov, kúpať sa na krytom kúpalisku (4 km). V zime je tu k dispozícií niekoľko lyžiarskych stredísk s možnosťou lyžovania aj na umelo zasnežovanom svahu. Objekt je vhodný na firemné rekreačné zariadenie, školiace centrum, menší penzión pre cca 30 ľudí. Hostia sa môžu stravovať priamo v penzióne. Túto ponuku je nutné vidieť a osobne si vychutnať možnosti oddychu v atmosfére tohto kraja. Kto hľadá pokoj a zároveň potrebuje priestor na podnikanie je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre neho a jeho rodinu, ihneď k dispozícií bez ťarchy, dobre je to vidieť.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
38498 annanociarova[at]haloreality.sk 99990
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia