Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Dunajská Lužná, Nové Košariská - NOVOSTAVBA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj neobyčajne sympatický byt 3+KK o celkovej rozlohe interiéru 77m² a s lodžiou vo výmere 6,40 m² s výbornou dispozíciou. Nachádza sa vo Vila domoch s 3 poschodiami v najpríjemnejšej časti Dunajskej Lužnej- Nové Košariská.
Disponuje vlastnou pivničnou kobkou (o výmere 3,60m²), prístupom k spoločnej miestnosti na uskladnenie bicyklov/kočíkov a vlastným parkovacím miestom.

Vedieť si tu predstaviť písať svoj nový príbeh nie je vôbec náročné:

Predstavte si, že práve prichádzate po náročnom dni plnom zhonu a stresov autom domov. Odbočíte z hlavnej ulice vedúcej smerom z Bratislavy, vojdete do tichej slepej uličky Vila domov a nestačíte sa zakaždým pozastaviť nad tou priepastnou zmenou.Budete mať pocit, že ste vstúpili do mestečka v „meste“ a akoby nastal nejaký pomyslený strih.
Prvé dojmy väčšiny návštevníkov môžeme zhrnúť do slov ako bezpečie, pokoj a ticho. To umožňuje aj skvelá poloha týchto domov, ktoré sú dostatočne vzdialené (500m) od rušnej hlavnej cesty a sú vystavané akoby v srdci časti Dunajskej Lužnej-Nové Košariská, kde ich zo všetkých strán obklopuje príroda-park, ohradené detské ihrisko, parkovanie pre návštevy komplexu, lúka a slepá ulička.
Stále budete mať počas dlhých horúcich letných dní dostatok času, aby ste sa po práci vybral osviežiť sa do obľúbeného a vyhľadávaného jazera s azúrovo modrou vodou- Nové Košariská iba 2 minúty autom od Vášho nového bytu.
Vrátite sa, hodíte na priestrannej lodžii na gril pár steakov, nalejte si pohár dobrého vína a dokonale oddýchnutý už len vychutnáte západ slnka a nabijete sa na ďalší deň v práci.

Bývanie v Dunajskej Lužnej prináša mnohé benefity:

Ak máte radi víkendové výjazdy za športom, oddychom, ale neradi by ste robili kompromisy medzi komfortom dostupnosti do hlavného mesta, cenou na úkor rozlohy bytu, Dunajská Lužná je skvelou voľbou.Obľúbená cyklo trasa spájajúca okolité mestá a obce, jazerá ako stvorené pre relax, športové vyžitie a pikniky, bohaté zastúpenie firiem so službami rôzneho charakteru, kaviarničky, reštaurácie, cukráreň s vychýrenou zmrzlinou ( za ktorou ľudia dochádzajú až z mesta- true story) .

V bezprostrednej blízkosti tohto sympatického bytu nájdete supermarket, zrenovovanú modernú poštu, do 1km moderné zdravotné stredisko, škôlku, kultúrny dom s bohatým programom pre deti ale aj dospelých a pizzeriu.

Celkové náklady na tento byt v energetickej triede B sú 125 eur pre na 1 osobu, v ktorých je zahrnutý správcovský poplatok s kompletnou starostlivosťou o spoločné priestory a nádvorie, teplá a studená voda, opravy a upratovanie

Byt je v ponuke spolu s nábytkom majiteľa a spotrebičmi.

Radi by ste byt videli naživo?

Neváhajte, vezmite telefón a len mi zavolajte na číslo +421 918 770 466 alebo mi napíšte na e-mail dianadecsiova@haloreality.sk
Rada Vám zodpoviem všetky ďalšie otázky na osobnej obhliadke v tomto mimoriadne sympatickom byte s charakterom.

Budem sa na Vás tešiť na osobnej obhliadke.

"Nové začiatky v tomto sympatickom byte iba na skok k jazeru Nové Košariská"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62466
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
57126 dianadecsiova[at]haloreality.sk 185400
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62466
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia