Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, štvorizbový byt Dunajská Lužná, Jánošíková, S GARÁŽOU a 2 LODŽIAMI - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

V exkluzívnom zastúpení ponúkame nadštandardne veľký štvorizbový byt s vlastnou garážou v obci Dunajská Lužná. V nenápadnom 4-poschodovom tehlovom bytovom dome bez výťahu je tento skvostný byt situovaný na 2. poschodí. Výmera bytu spolu s dvoma lodžiami predstavuje bez mála 120m². Samotný byt má podlahovú plochu 108,6m² a obe lodžie spolu 10,8m².

Ako jeden z mála bytov na okolí má aj vlastnú garáž, ktorá je dostatočne veľká aj na zaparkovanie auta väčších rozmerov, ale i motorky. Garáž slúži aj ako pivnica, kde odložíte množstvo sezónnych vecí, a aj chladnička s mrazničkou si nájde svoje miesto. Garáž je chránená vlastným alarmom a tiež videokamerou.

Už pri vstupe do bytu Vás očarí neobyčajne veľká chodba a čo si všimnete hneď, sú vyššie stropy, čo bytu dodáva príjemný pocit otvoreného priestoru a vzdušnosti. Vstupná chodba je spojovacia pre všetky miestnosti v byte. Z nej sa dostaneme do detskej izby dostatočne veľkej aj pre dve deti, spálne so zasklenou lodžiou, pracovne/hosťovskej izby, kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom, samostatnej toalety, obývačky s lodžiou a jedálenským kútom. Neoceniteľným plusom bytu je komora priamo v byte. Z obývacej miestnosti sa prechádza do kuchyne.

Byt prešiel v roku 2015 kompletnou rekonštrukciou, na ktorej si majitelia dali skutočne záležať. Z pôvodného bytu ostali len parkety v obývačke a detskej izbe, inak je všetko nanovo opravené: nové rozvody elektriny, vody, plynu, stupačky, prerábka dispozície (búranie a postavenie nových priečok), sadrové omietky, maľovka, tapety, podlahy, kuchyňa, kúpeľňa, toaleta, okná, sadrokartónové podhľady. Samozrejmosťou je obnova plynového kúrenia (radiátory) s vlastným bojlerom v byte a tiež zavedenie optiky. Rekonštrukcia je síce staršia, ale vôbec to nie je vidno, byt je úplne zachovalý a stále moderný, ako keby opravy prebehli len nedávno. Byt je zabezpečený alarmom Jablotron a bezpečnostnými dverami Sherlock a plne klimatizovaný (dve klimatizačné jednotky).

Náklady na bývanie pre 3-člennú rodinu predstavujú len cca 120€/mes. Byt sa predáva zariadený so všetkým vstavaným nábytkom a kompletnou výbavou obývacej miestnosti, nakoľko je tu nábytok na mieru z masívu javorina. Majitelia si vezmú osobné veci, obrazy, kreslo a všetku elektroniku. Sťahovanie je možné prakticky hneď.

Bytový dom je zateplený, s novou strechou. Aktuálne je naplánovaná oprava prístupovej cesty a výmena okien na spoločných priestoroch. Keďže pozemok okolo bytovky je v súkromnom vlastníctve majiteľov bytov, parkovanie je tak zabezpečené aj priamo pod oknami bytov na súkromnej príjazdovej ceste.

Hľadáte bývanie a malé výmery bytov Vás odrádzajú? Alebo pri dome nemáte čas sa starať o záhradu? Tento veľkometrážny unikátny byt je ideálnym riešením, pretože poskytuje bývanie porovnateľné s rodinným domom, má 4-izby, dve lodžie, komoru, garáž s pivnicou. Navyše, je v lokalite, ktorá je až neuveriteľne tichá. Napriek tomu ste na skok od centra obce. Všetko máte na pešo na pár minút - škôlku, školu, potraviny, priamo pod oknom detské ihrisko a kompletnú vybavenosť obce. V Bratislave ste po rýchlostnej ceste a diaľnici D4/R7 za necelých 20 minút.

Pokiaľ však pracujete z domu, v Dunajskej Lužnej nájdete všetko, čo k životu potrebujete, cez lekársku starostlivosť, kompletné služby, školy, škôlky, reštaurácie, športové vyžitie. Na neďalekých Nových Košariskách sa v lete môžete venovať kúpaniu, slneniu a vďaka čistej vode je tu aj príležitosť pre vášnivých potápačov.

Len 15 minút vzdialenom Šamoríne objavíte multifunkčný rezort X-Bionic Sphere, ktorý ponúka široké možnosti na relax, šport, jazdecký klub, fitness, wellness, bazény, Tuli kino a gurmánske reštaurácie.
Kto má rád čerstvé ovocie, pre neho je stvorený neďaleký domáci pestovateľ Dobré jablká/ Dobrý Ježko, kde sa každoročne koná samozber hrášku, jahôd, jabĺk, či voňavej levandule.

Ak Vás moja ponuka na nové bývanie zaujala, budem rada, ak ma budete kontaktovať, pretože tento byt stojí za to ho vidieť.

"Elegantný byt s výhodami rodinného domu"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
57784 dianadecsiova[at]haloreality.sk 284980
35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia