Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Bystričany

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj rodinný dom v tichej časti obce Bystričany, postavený na rovinatom pozemku s výmerou 660 m².
Dom je čiastočne podpivničený, má dve nadzemné podlažia a jedno medzipodlažie. Bol skolaudovaný v roku 1997, je postavený z pórobetónových tvárnic, strecha je sedlová s úložným priestorom. Stropy sú železobetónové.
Na dome boli vymenené plastové okná s izolačným trojsklom a vstupné plastové dvere s kovovou výstužou. Všetky interiérové schodiská sú zladené, vyrobené z dreveného masívu (červený smrek).
Kúrenie je plynové – v dome je podlahové kúrenie a radiátory, čo je ideálna kombinácia na vykurovanie nielen v zime ale aj v prechodných obdobiach. Ohrev teplej vody zabezpečuje bojler.
Dom je pripojený elektrinu, plyn, obecný vodovod, kanalizáciu a optický internet. Je vo veľmi peknom, udržiavanom stave.
Pozemok je slnečný a s domom je prepojený zaujímavou terasou. Na pozemku je samostatná, čiastočne zapustená pivnica na uskladnenie ovocia a zeleniny ktorá môže poslúžiť aj ako vinná pivnica. Radosť z pobytu vonku umocní okrasná výsadba.

DISPOZÍCIA:

1.nadzemné podlažie: priestranná vstupná chodba so vstavanou skriňou (8,4 m²), kuchyňa (7,7 m²), praktická špajza (2,4 m²), jedálenský kút (13,0 m² - aktuálne využívaná ako oddychová miestnosť), obývačka (24,3 m²) z ktorej sa cez krásne drevené samonosné schody dostanete do priestoru nazývaného „galéria“ (26 m²). Z obývačky je výstup na terasu.
Medziposchodie: nepriechodná izba s loggiou, priestranná kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, samostatné WC, nepriechodná izba
2.nadzemné podlažie: priestranná chodba (možné využiť ako priechodnú izbu), nepriechodná izba s loggiou, šatník. Nádhernou časťou 2. nadzemného podlažia je už spomínaná galéria.
V podpivničenej časti sa nachádza garáž, menšia miestnosť, technická miestnosť, miestnosť využívaná ako sušiareň, práčovňa s vaňou.

VÝHODY:

- Ideálne miesto pre rodinný život – poskytuje dostatok priestoru nielen v interiéry ale aj v exteriéry a každý člen rodiny si tu môže nájsť svoje obľúbené miesto
- Frekventovaná vozovka neprechádza cez obec, dom je postavený v peknej, tichej časti obce, je ihneď obývateľný bez nutnosti ďalších investícii

LOKALITA:

Obec Bystričany ponúka svojím občanom nielen dobrú občiansku vybavenosť (materská škola, základná škola, pošta, lekáreň, všeobecný lekár, obchod s potravinami, služby, reštaurácie, cukráreň) ale aj bohatý kultúrny život.
Vzdialenosť od Novák 7 km, Partizánskeho 13,5 km, Prievidze 18 km.

"Dom ideálny pre rodinný život - tichá lokalita, priestor, pohodlie"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63488 andrearepova[at]haloreality.sk 175000
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia