PREDAJ DOMU PRE ĽUDÍ, KTORÍ HĽADAJÚ POHODLIE, POKOJ A HARMÓNIU NA OKRAJI BREZNA

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Brezno - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
295 000 €

Ponúkame Vám na predaj priestranný 6-izbový, trojpodlažný rodinný dom - vilu s krásnou záhradou v tichej lokalite na východnom okraji mesta Brezno, na Kiepke s dobrou a rýchlou dostupnosťou do centra mesta. Je vhodný na viacgeneračné bývanie i podnikanie, nachádza sa na udržiavanom pozemku, zaliatom slnkom s rozlohou 736 m 2, pod starou lipou, chránený starobylou kaplnkou a s krásnymi výhľadmi na Nízke Tatry a Slovenské rudohorie.
"DOMOV PRE ĽUDÍ, KTORÍ HĽADAJÚ POHODLIE, POKOJ A HARMÓNIU ".

DISPOZÍCIA:

Pozostáva z 3 podlaží;na 1.podlaží sa nachádza veľká miestnosť používaná ako kancelária, ide o spoločenskú halu s funkčným krbom z možnosťou využitia na akékoľvek spoločenské akcie alebo podnikateľskú činnosť, susedí z veľkým skladom a archívom. Je tam umiestnená aj práčovňa, WC, technická miestnosť, komora a garáž, vjazd vozidla z ulice.
Na 2. a 3. podlažie je vstup schodiskom od vchodu a sú takmer totožné. Za preskleným zádverím a spojovacou chodbou sa nachádza veľká obývacia hala a spálňa orientovaná na juh, sú krásne presvetlené a zariadené elegantným nábytkom, prepojené z na mieru zhotovenými kuchyňami. Zabudované spotrebiče, ako umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, digestor, mikrovlnná rúra a rúra na pečenie sú kombináciou kvalitných značiek. Zo všetkých týchto miestnosti a kuchyne vedie vstup na vonkajšie logie ( spolu 4), odkiaľ je krásny výhľad do záhrady plnej zelene, na obidvoch poschodiach sú k dispozícií kúpeľne (s vaňou a sprchovacím kútom, osobitným WC), opačne orientované izby ako spálne, šatník, detská izba majú výhľad do ulice a na hrebeň Nízkych Tatier. Schodisko sprístupňuje aj podkrovie.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Dom bol skolaudovaný v roku 1974, ( postavený z tvárnic a tehly), strechou pokrytou pozinkovaným plechom, pochôdzne podkrovie je vhodné na dokončenie ďalšieho obytného priestoru. Veľká časť domu bola od roku 2009 priebežne rekonštruovaná a to veľká časť rozvodov vody a elektriky, boli vybudované kvalitné podlahy v kombinácii s dlažbou, plastové okná a dvere, kuchynské linky na mieru so zabudovanými spotrebičmi, bodové osvetlenie, stierky, obklady, sanita. Celá nehnuteľnosť nesie známky kvalitnej rekonštrukcie, s použitím dobrého materiálu, interiér domu pôsobí elegantne, zariadenie a jeho jednotlivé časti sú urobené vkusne s použitím kvalitného dizajnu. Kúrenie a ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom, rozvod tepla radiátormi, k dispozícií je klasický krb a krbová pec na 1. a 2. podlaží. Predáva sa čiastočne zariadený, vhodný na okamžité bývanie. Súčasťou je garáž, v tesnej blízkosti domu je k dispozícií státie pre dve autá.

POZEMOK:

tvorí krásna záhrada, plná okrasných kríkov, kvetov a ovocných stromov, s vybudovanými chodníkmi, prístup ku vchodovým dverám je upravený zamkovou dlažbou, na pozemku je vybudovaný altánok zo záhradným krbom a príjemným sedením, zeleninové záhony a udiareň.

INŽINIERSKE SIETE:

- obecný vodovod, elektrina (220/380V), plyn, odpad je vedený do kanalizácie
- kúrenie a ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom, rozvod tepla radiátormi, prípadne krbom a krbovou pecou na 1. a 2. podlaží
-internet a SAT televízia

VÝHODY:

- nachádza v okrajovej časti mesta v pokojnej tzv.slepej ulici, do centra mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou a ponukou služieb, je to 5 minút autom
- čiastočná ale kvalitná rekonštrukcia
- komfortné a pohodlné bývanie pre viacčlennú rodinu - vzhľadom na dispozíciu a vybavenie možnosť využitia na podnikateľské účely
- nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom, ktoré by obmedzovali predaj a je k dispozícii po dohode
- prevádzkové náklady sú závislé na ročnom období a používaní vykurovania, priemerne 280 € mesačne
- dom je celoročne využiteľný a spolu s pozemkom je dobrou investíciou, zároveň ideálne spĺňa podmienky na život rodiny a prácu z domu.
- blízkosť hôr, zelených lúk plných poľných kvetov, fantastické výhľady na hory, čerstvý vzduch a prostredie je balzamom na dušu a telo, nachádza sa len necelý 1 km od obchvatu Brezna v blízkosti udržiavaných domov a príjemných susedov.

"PREDAJ DOMU PRE ĽUDÍ, KTORÍ HĽADAJÚ POHODLIE, POKOJ A HARMÓNIU NA OKRAJI BREZNA "
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
bezproblémové parkovanie
elektrina, plyn, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
plyn na pozemku
izieb
trieda
121 m²
280 m²
220 m²
736 m²
áno
áno
áno
1974
tvárnice
pozemok
rodinná vila
3

Anna Nociarová

Realitný maklér Brezno

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 363 330 annanociarova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Brezne podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Brezne, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Brezne

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Brezne.

35000
zazmluvnených klientov
4733
recenzií od klientov
62585
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
65825 annanociarova[at]haloreality.sk 295000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Profesionálny prístup maklérky môžem hodnotiť veľmi vysoko. LK
  • Velmi mila a prijemna maklerka, som rada ze prave ona mala na starosti moju nehnutelnost. Letavajova Jana
  • Veľmi slušný, odborný a profesionálny prístup. Viliam Konrád
  • Vysoko profesionálny prístup p. Nociarovej si veľmi ceníme.
  • Som veľmi spokojná. Mária Šuleková
  • Super prístup a veľmi milá maklérka, Richard Čunderlík
  • Chcem veľmi pekne poďakovať p. Anne Nociarovej za ľudský a zároveň vysoko odborný prístup k predaju našej nehnuteľnosti, ktorú sa už bezúspešne pokúšalo predať niekoľko realitných maklérov. Ďakujem jej za trpezlivosť pri konzultáciách a vytrvalosť znova a znova sa púšťať do hľadania riešení pri nových komplikáciách. Blahoželám Vašej realitnej kancelárii, že máte takého kvalitného zamestnanca! J.B.
  • Pani Anicka Nociarova je velmi sikovna realitna maklerka, velmi ju odporucam klientom. Je rychla, mila a ochotna, zatial jej dakujem. Elena Dzupova
  • Velmi mila sikovna a prijemna pani, zatial dakujem za jej sluzby, velmi ochotna.
  • Byli jsme nadmíru spokojeni. Hrnčár
  • Ďakujem pani Anne za ústretovosť a profesionálny prístup. MŠ
  • Velmi spokojný s jednaním a korektnosťou maklérky Anny Nociarovej. Ing.Oliver Šiatkovský
REALITNÝ MAKLÉR Brezno
35000
zazmluvnených klientov
4733
recenzií od klientov
62585
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia