Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Brehy, - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj luxusnú novostavbu rodinného sídla v Brehoch s pekným slnečným pozemkom, dvomi terasami v tichej lokalite pod lesom. Celková plocha domu je: 220 m², garáž 65m² + podobná výmera v podkroví garáže. Celková výmera pozemku je 1600m². Možnosť dokúpiť aj vedľajší pozemok o výmere cca 9 000 m² za cenu 20EUR/m² s už vybudovanou a funkčnou prípojkou elektriny, vodovodu a plynu. Na pozemku sa nachádza aj pôvodná cca 100 ročná studňa.
Dom je čiastočne podpivničený (dve miestnosti) .Vedľa domu sa nachádza samostatná stavba priestrannej garáže s veľkým úložným priestorom v jej podkrovnom priestore, v garáži zaparkujete 3 autá. Dvor je krásne upravený, vydláždený zámkovou dlažbou. Pripojený na všetky IS - obecný vodovod, plyn, elektrina. Kanalizácia sa v obci pripravuje, zatiaľ je odpad odvádzaný do žumpy.

DISPOZÍCIA:

1.podlažie: priestranná obývačka s prechodom na terasu za domom, veľká kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, hosťovská izba, kúpelňa so sprchovým kútom a toaletou, vstupná chodba so šatníkovou skriňou, veľká komora. 2.podlažie: Veľká spálňa s prechodom na vyvýšenú terasu, ďalšie dve izby, kúpelňa s vaňou a toaletou, dlhá chodba.
Pivnica: dve väčšie miestnosti. Okná na dome sú na všetky svetové strany, čo zabezpečuje veľa svetla v priestoroch domu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

novostavba rodinného sídla je postavená na pôvodných kamenných základoch, časť kamenného múru zachovaná, ostatné je novostavba s 20 cm zateplením. Nová elektroinštalácia, rozvody vody, kúrenia, odpadu. Plastové okná (trojsklá) so žalúziami, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou. Veľká kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi s dostatkom úložného aj pracovného priestoru. Krásna priestranná obývačka. Ďalšie štyri izby, komora, veľké chodby, dve veľké kúpeľne. Predáva sa so zariadením. Vedľa domu je veľká garáž pre tri autá a ďalšie miesta na parkovanie sú hneď vedľa garáže. V dome je bezpečnostný kamerový systém. Kúrenie je ústredné plynové s diaľkovým ovládaním + v kuchyni sú krbové kachle s teplovodným výmenníkom na ohrev vody v radiátoroch celého domu ako alternatívne kúrenie drevom. Posuvná elektrická brána, krásne upravený dvor s dlažbou, veľkou skalkou. Dve terasy, pekná slnečná záhrada s ovocnými stromami.

LOKALITA:

okolie zabezpečuje všetky výhody pre pohodlné rodinné bývanie v tichej lokalite s možnosťou rôznych voľnočasových aktivít v okolí, ale zároveň len kúsok od diaľnice. V obci sa nachádza ZŠ, MŠ, Do centra Novej Bane sú to necelé 3km, kde je kompletná občianska vybavenosť. Mesto UNESCO Banská Štiavnica je vzdialené cca 35 minút autom. Milovníci cyklistiky, turistiky ocenia lokalitu plnú cyklotrás, turistických chodníkov a atrakcií, rybári kúsok vzdialenú rieku Hron a jeho ramená.

MESAČNÉ NÁKLADY:

do 150 EUR, vrátane plynu, elektriny, vody.

VÝHODY:

-veľký, priestranný, krásne zrekonštruovaný dom so zariadením s možnosťou okamžitého nasťahovania vhodný aj pre väčšie rodiny s deťmi,
- okamžite obývateľný bez nutnosti ďalších investícií,
- orientácia na všetky svetové strany – obývačka a spálňa s prestupom na terasu
- krásne prostredie s dostatkom zelene,
- v blízkosti kompletná občianska vybavenosť.

" Krásne rodinné sídlo zasadené do peknej okolitej prírody. "

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62994 katarinadenkova[at]haloreality.sk 399000
35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia