Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Prenájom, dvojizbový byt Bratislava Ružinov, , Ivanská cesta - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na prenájom pekný 2 izbový byt o výmere 44,12 m² s pivnicou a parkovacím miestom. Nehnuteľnosť poskytuje nádherný výhľad na prírodu. Nachádza sa na 6/7 poschodí NOVOSTAVBY - bytového domu s 2 výťahmi v mestskej časti Ružinov, ulica Ivanská cesta - projekt Ovocné sady.

Nehnuteľnosť má západnú orientáciu.

Cena mesačného nájmu je 600 € plus 150 € / mesiac energie. Zmluva sa uzatvára na 1 rok s možnosťou ďalšieho predĺženia. Nehnuteľnosť je určená na dlhodobejší prenájom. Pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné uhradiť okrem nájmu aj vratný depozit vo výške jednomesačného nájmu vrátane služieb.

Vhodný pre 1 -2 pracujúce osoby, nefajčiarov, bez zvierat, občanov Slovenskej republiky.

Dispozícia bytu pozostáva:
- predsieň
- kuchyňa spojená s obývacou časťou a s výstupom na balkón
- spálňa / samostatná izba
- kúpeľňa s vaňou a toaletou
- pivnica

Nehnuteľnosť má kvalitné vybavenie bytu - laminátové podlahy, interiérové dvere, bezpečnostné vchodové dvere, obklady a dlažba v kúpeľni, sanita, batérie, nainštalovaná klimatizačná jednotka Sinclair, plastové okná, kompletne moderne zariadený byt nábytkom na mieru s nadštandardným úložným priestorom. Dizajnová kuchynská linka je vyrobená na mieru s LED podsvietením so zabudovanými značkovými spotrebičmi zn. Gorenje/Mora (digestor, chladnička, mikrovlnná rúra, varná doska, elektrická rúra). Byt je čerstvo vymaľovaný, nové stierky a tapety.

Zariadenie bytu:
- jedálenský stôl so 4 stoličkami
- sedacia súprava
- stolík pod TV a smart televízor
- 2 menšie konferenčné stolíky
- záclony a závesy
- predsieňová zostava a zrkadlo
- manželská posteľ
- vstavaná skriňa na mieru
- komoda
- svietidlá
- koberec
- vstavaná skriňa
- klimatizačná jednotka - zn. Sinclair s ovládačom nastavenia

Parkovanie je bezproblémové, parkovacie miesto v cene nájmu (druhé parkovacie miesto za poplatok + 50 EUR).

Bytový dom je novostavba - zabezpečí komfort bývania. Vstupná brána je na čip, kamerový systém, 2 x nákladný výťah.

Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: v blízkosti sú obchody, banky, reštaurácie, kaviarne, lekárne, fitness, školy a škôlky, kaderníctvo, letisko, LIDL, HORNBACH, OC Avion Shopping Park, IKEA, Pharos, XXXLutz, AIRCRAFT, Jump aréna, Rekreačný areál Zlaté piesky, Shopping Palace Zlaté piesky, zastávka MHD.

Lokalita: Byt je situovaný v príjemnom, novovybudovanom prostredí so zeleňou. K dispozícií je moderný park s grillom, detským ihriskom, stolným futbalom a work out zóno. Dobrá dostupnosťou na diaľničný obchvat.

Neváhajte a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti ešte dnes...

"Dostupné a kvalitné bývanie pre mladých"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62466
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63094 ivetamolnarova[at]haloreality.sk 600
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62466
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia