Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Ružinov, Albrechtova

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 3-izbový byt na zvýšenom prízemí 3-poschodového domu. Dom je upravený, zateplený a prešiel rekonštrukciou rozvodov.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2015. Má vymenené všetky rozvody a elektrina aj rozvody sieti sú esteticky a funkčne zapracované bez nutnosti prepájania viditeľným spôsobom.
Byt má výmeru 67,84 m². Pozostáva z priestrannej vstupnej haly, z ktorej je vľavo vchod do samostatnej nepriechodnej izby a vpravo sú vchody do WC s kúpeľňou a do kuchyne.
Z kuchyne je vchod do obývacej jedálne a z tejto miestnosti je vchod do ďalšej samostatnej izby.
Kúpeľňa je prepojená s WC tým spôsobom, že za dverami vedúcimi z haly je priestor s WC oddelený od priestoru so sprchovacím kútom medzistenou a za priestorom so sprchovacím kútom je za ďalšou medzistenou ešte priestor s umývadlom, pračkou a plnohodnotným oknom.
Rekonštrukcia bytu bola realizovaná na základe architektonického projektu po legitímnom vydaní stavebného povolenia.
K bytu patrí uzamykateľný úložný priestor (komora) o výmere 1,36 m² a pivničná kobka o výmere 2,5 m², ktoré sú na prízemí domu vpravo oproti vchodu do bytu.
Okná z kuchyne, obývacej jedálne a z kúpeľne sú orientované na juhozápad. Dve nepriechodné samostatné izby majú okná orientované na juhovýchod.
V kuchyni sú zabudované elektrospotrebiče značky Whirlpool - chladnička, umývačka riadu, digestor, rúra a varná doska. Okrem vstavaných súčastí vybavenia bytu môže zostať v byte aj ostatné jeho zariadenie.
V byte sú plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy, v kúpeľni s WC je dlažba. Vstupné dvere sú bezpečnostné štvorbodové zn. Sherlock.
Mesačné náklady za byt sú na 2 osoby cca 140.- Eur za správu a služby s tým spojené a cca 35.- Eur za elektrinu. Plyn je v dome zavedený, ale v byte sa v súčasnosti nevyužíva.
V bytovom dome sú veľmi dobré vzťahy medzi vlastníkmi bytov aj so správcovskou spoločnosťou.
Okolie domu je pokojné s dostatkom zelene a bezproblémovým voľným parkovaním. V blízkej dostupnosti je dostatok obchodov (Lidl, Tesco, Kraj, Perla Ružinova, OC Retro), škôlky, zdravotné stredisko Babuškova a ďalšia bohatá občianska vybavenosť. Neďaleko je nájazd na diaľnicu.
Byt je bez tiarch, kúpou voľný.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
53374 * 196990
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia