Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, štvorizbový byt Bratislava Ružinov, Trnavská cesta

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj priestranný 3,5 izbový byt na Trnavskej ceste v Bratislave, ktorý ponúka skvelé bývanie s výhľadom a skvelou dostupnosťou nielen MHD, ale aj na pešo. K bytu prislúcha aj pivničná kopka, ktorá sa nachádza na poschodí vedľa bytu. Byt je dvakrát zateplený z vnútra aj z vonka, dvojité okná, čo zabezpečuje, že vás nebude rušiť hluk. Bytový dom postavený v roku 1993. V rokoch 2019-2020 bol rekonštruovaný (strecha, zateplenie, výťah, svetlá vo vchode, video-vrátnik). Nachádza sa na 7 poschodí so 7. K bytu prislúcha aj pozemok za domom, na ktorom sa plánuje výstavba parkovacích miest.

DISPOZÍCIA:

vstupná predsieň, spálňa, detská izba, pracovňa, obývacia izba s výstupom na presklenú lodžiu, kuchyňa, ktorá je prepojená veľkým oknom s obývacou izbou, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC. Všetky izby v byte sú nepriechodné.

STAV: V roku 2012 byt prešiel rekonštrukciou má plastové okná, vyrovnané podlahy, parapety z mramoru, mramorová kuchynská doska, parkety, bola spravená čiastočná rekonštrukcia elektroinštalácie, nové omietky a maľovka, bezpečnostné dvere na byte. Byt ostáva čiastočne zariadený, čo znamená že ostáva nábytok na mieru. Kuchynská linka aj so spotrebičmi okrem chladničky.

LOKALITA:

Výhodou tohto bytu je lokalita, dostupnosť a okolie, ktoré ponúka veľa možností.
Všetko je to na skok ako Štrkovec, Kaufland, Billa, školy a škôlky, Pasienky, NTC, reštaurácie, futbalový štadión a rôzne iné.

CELKOVÉ HODNOTENIE: Osobne ma tento byt veľmi oslovil nielen výzorom a pocitom, ale aj ďalším faktorom, ktorý sú susedia. Majú úžasné vzťahy, pomáhajú si, jednoducho susedia ako majú byť.


"Byt, ktorý vám okamžite dá pocit domova, útulný, priestranný so skvelým výhľadom"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62706 martinadrozdova[at]haloreality.sk 259000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia