Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, jednoizbový byt Bratislava Petržalka, Lúky + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj kvalitne zrekonštruovaný krásny 1-izbový byt s viac ako štedrou výmerou 50m², ktorý sa nachádza v srdci Petržalky.
Radi by sme ho dali do pozornosti každému, kto hľadá kombináciu priaznivej ceny, jednoduchej dostupnosti sociálnych, zdravotných, kultúrnych služieb a zároveň nechce robiť kompromisy na úkor výmery či kvality.

PARAMETRE BYTU:
- nachádza sa na 8. poschodí zo 14
- súčasť bytu: predsieň so vstavanou policovou skriňou, veľká a priestranná izba, chodba s kúpeľňou a samostatným WC a kuchyňa. Lodžie (2) vedú z oboch izieb.
- okná a dvere na lodžiu sú otočené smerom na V- stranu, čo ho posúva do kategórie svetlého bytu s ochranou pred silným slnkom a horúčavami predovšetkým v letných mesiacoch pri bytoch na J či Z strane či tmou a chladom, predovšetkým na jar a v jesenných mesiacoch kedy sa už(ešte) nekúri pri bytoch s polohou na S stranu.
-byt je po kompletnej rekonštrukcii- nové plávajúce podlahy, plastové okná, murované priečky ( pôvodne z dreva)
- spotrebiče vstavané ( mikrovlnka, elektr. rúra) aj vonkajšie ( chladnička, práčka, el. sporák) sú v cene bytu
-mesačné náklady na 2 osoby sú 145eur/mesiac
- byt je v osobnom vlastníctve a je pripravený na odovzdanie a následné bývanie

LOKALITA:

zastavaná bohato obývaná štvrť so širokou škálou sociálnych, zdravotných a kultúrnych služieb
- niekoľko minút chôdze pešo: škôlka, škola, reštaurácie, potraviny, bistrá
- niekoľko minút autom: Nákupné stredisko OC Galeria, OC Danubia, poliklinika ProCare, Nemocnica Antolská, jazero Draždiak

TIP MAKLÉRA:

Tento krásny byt je ako stvorený:
- pre mladý pár, ktorý by sa rád osamostatnil
-pre single ľudí ako štartovací byt
- pre starších ľudí, ktorí už nechcú mať starosti so starostlivosťou o veľký nevyužitý priestor domu so záhradou
-pre drobných investorov, ktorí by radi nehnuteľnosť prenajali a vytvorili si prirodzený cash-flow a zároveň ochranu svojich financií v podobe kapitálového rastu ceny bytu

Teším sa na Vás na obhliadke.
Dohodnite si ju čím skôr. Skvelé ponuky ako veľko metrážny 1-izb byt za priaznivú cenu sa v našej ponuke dlho nezohreje.

V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím neváhajte osloviť.





"Jedinečný 1-izb byt so štedrou výmerou a 2 lodžiami čaká len na Vás"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
56773 dianadecsiova[at]haloreality.sk 153500
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia