Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, trojizbový byt Bratislava Nové Mesto, Sibírska

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj slnečný trojizbový byt po kompletnej rekonštrukcii v Bratislave vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Nové Mesto na Sibírskej ulici. Celková plocha bytu je 56,39 m² (byt – 52,2 m², pivnica – 2,24 m², lodžia – 1,95 m²), nachádza sa na zvýšenom prízemí 5 poschodového panelového bytového domu s výťahom.

DISPOZÍCIA BYTU:

obývačka spojená s kuchyňou, dve samostatné izby (zo spálne je východ na lodžiu), murovaná priestranná kúpeľňa, samostatné WC a vstupná chodba.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola vymenená elektroinštalácia, vymenené sú rozvody plynu aj vody, okná sú plastové so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, podlahy sú pokryté drevenými parketami v kombinácii s dlažbou, vo všetkých miestnostiach sú znížené stropy s bodovým osvetlením, interiérové dvere sú laminátové osadené, vstupné dvere sú bezpečnostné, lodžia je zasklená. V rámci rekonštrukcie bytu bola upravená dispozícia – kuchyňa bola presunutá do obývačky, čím vznikol priestor na ďalšiu izbu. Kuchynská linka poskytuje dostatok úložného priestoru a samozrejmosťou sú zabudované spotrebiče – plynová varná doska, elektrická rúra, odsávať pár, umývačka riadu a chladnička s mrazničkou. V obývačke a v spálni je na mieru robená šatníková skriňa. V každej izbe je klimatizačná jednotka. Byt sa predáva kompletne zariadený.
Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný – fasáda aj strecha sú zateplené, vymenený je výťah, vstupná brána je na čip, zrekonštruované sú spoločné priestory, vymenené sú stúpačky, zateplené sú aj pivničné priestory, takže byt je naozaj teplý.
Spolu s bytom sa predáva aj spoluvlastnícky podiel na pozemku bytového domu.

MESAČNÉ NÁKLADY:

150 € / 2 osoby, cca 25 € elektrina a 5 € plyn.

LOKALITA:

mestská časť Nové Mesto ponúka svojim obyvateľom vďaka svojej polohe množstvo príležitostí na športové vyžitie, relax a odpočinok v prírode, pokojné bývanie mimo ruchu mesta, ale zároveň blízkosť centra mesta so všetkými jeho krásami a výhodami. Lokalita poskytuje úplnú občiansku vybavenosť a vynikajúce dopravné napojenie na hlavné cestné ťahy. V pešej dostupnosti sa nachádzajú detské ihriská, škôlka, škola, supermarkety, poliklinika. V blízkosti sú k dispozícii nákupné centra OC Central a OC Vivo so všetkými službami, obchodmi, reštauráciam a kaviarňami. Na svoje si prídu aj športoví nadšenci, ktorí môžu využiť NTC arénu, Národný futbalový štadión, športovú halu či plaváreň na Pasienkoch alebo voľnočasový priestor JAMA. V lete je možné okúpať sa na neďalekej Kuchajde, či letnom kúpalisku Tehelné pole. Fanúšikovia turistiky ocenia blízkosť turistických chodníkov v Malých Karpatoch. Neoceniteľnou výhodou je aj jednoduchý a rýchly pristup do centra mesta.

VÝHODY:

- kompletne zrekonštruovaný byt bez nutnosti väčších investícií s možnosťou okamžitého nasťahovania sa,
- vďaka zmene dispozície je byt vhodný aj pre rodiny s deťmi, pričom každý má svoj vlastný priestor v byte,
- príjemný teplý byt bez nutnosti výrazného kúrenia vďaka orientácii na západnú stranu a zatepleniu pivničných priestorov,
- vynikajúca lokalita s dostatkom zelene a kompletnou občianskou vybavenosťou,
- bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu.

"Bývanie vo vynikajúcej lokalite s dostatkom zelene"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63200 katarinaparsova[at]haloreality.sk 169990
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia