Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Bratislava Nové Mesto, Tehelné pole - NOVOSTAVBA - IBA U NÁS

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj krásny jednoizbový byt s veľmi dobrou atmosférou a úžasnou terasou v Bratislave vo vyhľadávanej mestskej časti Nové Mesto na Bajkalskej ulici v novostavbe Tehelné pole. Celková plocha bytu je 38,52 m², terasa má rozlohu 13,85 m². Nachádza sa na 6/23 poschodí polyfunkčného komplexu skolaudovaného v roku 2020 s 3 výťahmi.

DISPOZÍCIA BYTU:

priestranná izba spojená s kuchyňou a východom na terasu, kúpeľňa spojená s WC a vstupná chodba.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

v byte sú použité kvalitné materiály, okná sú hliníkové s izolačným trojsklom a vonkajšími hliníkovými elektricky ovládanými roletami, podlahy sú pokryté veľkoformátovými laminátovým parketami v kombinácii s dlažbou v kúpeľni. Vykurovanie je podlahové teplonovodné. Kuchynská linka v tvare U je robená na mieru a poskytuje dostatok úložného priestoru, veľkorysú pracovnú plochu aj jedálenskú časť. Samozrejmosťou sú všetky zabudované spotrebiče – elektrická varná doska, elektrická rúra, mirkovlnná rúra, umývačka riadu, dizajnový digestor odvedený do stúpačiek, vstavaná chladnička s mrazničkou. V miestnosti je osadená šatníková skriňa na mieru s dostatkom úložného priestoru. Izba je opticky dômyselné oddelená od kuchynskej časti drevenými lamelami. Sedačka v obývačke sa jednoduchým spôsobom premení na lôžko, ktoré zabezpečí plnohodnotné spanie. V byte je predpríprava na klimatizáciu. Vstupné dvere sú bezpečnostné.
Polyfunkčná budova je postavená zo železobetónovej konštrukcie, zateplená s plochou strechou.

MESAČNÉ NÁKLADY:

90 € mesačne / 1 osobu, cca 25 € elektrina.

DOHODA NA CENE MOŽNÁ!

LOKALITA:

mestská štvrť Tehelné pole je vďaka svojej polohe a občianskej vybavenosti často vyhľadávanou a veľmi obľúbenou lokalitou. V tesnej blízkosti sa nachádza miestný úrad, či nákupné centrum OC VIVO so všetkými potrebnými obchodmi, službami, reštauráciami a kaviarňami. Priamo v budove bude čoskoro otvorená predajňa Jednota. Na svoje si prídu aj športoví nadšenci, ktorí môžu využiť NTC arénu, Národný futbalový štadión, športovú halu či plaváreň na Pasienkoch alebo voľnočasový priestor JAMA. V lete je možné okúpať sa na neďalekej Kuchajde, či oľúbenom letnom kúpalisku Tehelné pole. Fanúšikovia turistiky ocenia blízkosť turistických chodníkov v Malých Karpatoch. Neoceniteľnou výhodou je aj jednoduchý a rýchly prístup do centra mesta či už autom alebo MHD so zastávkou priamo pri dome. Parkovanie zabezpečí buď mestská parkovacia karta v priľahlej uličke alebo prenájom parkovacieho miesta priamo v garáži polyfunkčného domu od správcu objektu.

VÝHODY:

- úžasný jednoizbový byt k okamžitému nasťahovaniu bez nutnosti ďalších investícií,
- vhodný ako štartovacie bývanie pre jednotlivca, ale aj pár,
- vhodný aj ako investičná príležitosť na ďalší prenájom,
- priestranná terasa orientovaná na východ, čo umožňuje vychutnávať si východ slniečka pri rannej káve,
- skvelá a často vyhľadávaná lokalita s vynikajúcou občianskou vybavenosťou,
- nízke mesačné náklady.

"Krásne štartovacie bývanie v obľúbenej mestskej štvrti Tehelné pole"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62855 katarinaparsova[at]haloreality.sk 180000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia