Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Nové Mesto, Stromová

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj nádherný a priestranný slnečný byt na Stromovej ulici v mestskej časti Bratislava- Nové Mesto. Tento trojizbový byt o výmere 72m² sa nachádza na štvrtom podlaží z ôsmich a je orientovaný na juhovýchod a severozápad.

Dispozícia bytu: priestranná vstupná chodba z ktorej sa vchádza do dvoch obytných miestností, kuchyne, samostatného wc a kúpelne. Prvá obytná miestnosť je so vstupom na spojenú dvojitú lodžiu o výmere 7m². Druhá obytná miestnosť (veľká obývacia izba) je taktiež so vstupom na lodžiu. Cez obývaciu izbu ďalej prechádzame do tretej obytnej miestnosti.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii v roku 2017, pričom sú použité tie najnovšie a veľmi kvalitné materiály. V strope sú efektívne zabudované led svietidlá, taktiež je v byte pripojenie na optický internet. Dve obytné miestnosti sú vybavené manželskou posteľou, komody, skrine pracovný stôl. V obývacej izbe sa nachádza štýlová rohová pohovka, pracovný aj konferenčný stôl, skrine. Kuchyňa je kompletne vybavená aj s posedením. Byt sa predáva vrátane zariadenia. Orientácia bytu na Juhovýchod (obývacia izba, prvá obytná miestnosť, lodžie) a zároveň na Severozápad (kuchyňa, tretia obytná miestnosť), umožňuje veľmi príjemné teploty počas všetkých ročných období. Taktiež je byt z oboch strán orientovaný do dvora, takže tu nájdete kľud a ticho pre relaxáciu.

Bytový dom je panelovej konštrukcie s tepelnou izoláciou. V blízkej budúcnosti je plánovaná rekonštrukcia fasády. Bezpečnostné prvky- vchodové dvere na čip, zvonček s jedným z najnovších kamerových systémov. K bytu je možný nájom parkovacieho státia vo dvore za cenu 30€/mes.
Lokalita na Stromovej ulici je jedinečná. Disponuje výbornou dostupnosťou do centra. Nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť (nemocnica Kramáre, lekárne, malé obchodíky s rozličným sortimentom, potraviny, reštaurácie, bary) neďaleko park Gaštanica, Kamzík.... možností je tu mnoho, stačí si len vybrať. Nájdete tu všetko pre osobné potreby tak ako aj pre oddych a rekreáciu.

Príďte sa pozrieť, srdečne Vás pozývam na obhliadku.


Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
45894 * 203900
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia