Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Lamač, Bakošova - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj dvojizbový, zariadený, byt v osobnom vlastníctve v meste Bratislava - Lamač, Bakošova ulica. Nachádza sa na 4. poschodí (4/8) v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom. Celková rozloha bytu je 43 m², orientovaný je do 2 svetových strán - obývacia izba je na západ, spálňa na východnú stranu s krásnym výhľadom na les Malých Karpát.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a zmenou dispozície - plastové okná so žalúziami, nová elektroinštalácia, plávajúca podlaha v izbách a v kuchyni, dlažba v kúpeľni, vchodové bezpečnostné dvere, stierky - vonkajšia fasádna omietka v obývacej izbe, sadrové omietky v kuchyni a v spálni, sadrokartónový strop a bodové osvetlenie v celom byte. Kuchynská linka má kombinovaný sporák.

Pôvodne jednoizbový byt má po zmene dispozície 2 samostatné nepriechodné miestnosti, kuchyňu, chodbičku s prechodom do kúpeľne, kde je sprchový kút, umývadlo, toaleta a priestor pre práčku. Balkón ani lodžiu byt nemá.
K bytu prináleží pivnica (1,6 x 1,6 m) v suteréne, ktorá má plechové steny aj dvere.
Bytový dom prešiel renováciou - zateplenie, 1x výťah, spoločné priestory, vstup na čip. Mesačné náklady (správca, elektrika, plyn) sú do 140 eur, internet (optika) podľa výberu nového majiteľa (v súčasnosti Orange).
Byt sa predáva kompletne zariadený (okrem jedálenského stola so stoličkami v obývacej izbe).

Mestská časť Lamač poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, rýchly prístup na diaľnicu a do centra mesta. Všetko je poruke v pešej dostupnosti - obchody, reštaurácie, pošta, zdravotné stredisko, MHD, ZŠ, MŠ... Najväčšou devízou Bakošovej ulice je bezproblémové parkovanie bez poplatku počas celého dňa aj vo večerných hodinách.
Priamo za bytovým domom je príroda Malých Karpát, okolie je zalesnené, čisté a upravené.

Ak hľadáte bývanie v tichej lokalite s množstvom zelene a dobrým parkovaním, ste srdečne vítaný na obhliadke.

"Kompletná rekonštrukcia, výhľad na Karpaty, zariadený, bezproblémové parkovanie "
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
55874 kristinajedina[at]haloreality.sk 144999
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia